Wpis z mikrobloga

Pamiętacie naszego Mustanga 3.7? Biały z czarnymi paskami? No więc niestety dostaliśmy ofertę nie do odrzucenia i został sprzedany ( ͡° ʖ̯ ͡°)
No ale i tak pisaliście, że słabo, bo nie GT, więc... więc właśnie za GT zaczęliśmy się rozglądać. Jakoś tak nic nie mogliśmy upolować i mieliśmy chwilę słabości na Shelby GT350, było blisko, ale ceny części i rozsądek wziął na chwilę górę. Ale tylko na chwilę bo zamiast Mustanga kupiliśmy Panamerę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A więc przed wami Panamera S, nareszcie V8 4.8L co prawda, ale jest V8
Nie pytajcie mnie czemu lampy ma założone odwrotnie, nie mam pojęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wiem, że obiecywałem, że zrobię rozpiskę ile wyszedł nas ten Mustang, ale nic straconego, bo płyną kolejne dwa które mam ogarnąć pod względem naprawy, także myślę że taka wycena będzie nadal możliwa. Auta będą na miejscu pod koniec tego miesiąca także już niedługo!

Było trochę komentarzy, że takie opisy naprawy z cenami ciekawie się czyta więc pod tym wpisem dwa komentarze będą:
1. Dajesz plusa i wołam Cię do najbliższej rozpiski Mustanga
2. Dajesz plusa i wołam Cię do wszystkich przyszłych kosztorysów

Zapraszam też oczywiście do obserwowania naszych tagów i profilu:
#blkauto <- nasz ogólny tag
#samochodyzusa <- nasz tag gdzie wrzucamy oferty aut do sprowadzenia
(Gdyby jeszcze te tagi działały ( ͡° ͜ʖ ͡°))

#motoryzacja #porsche #samochody #mirekhandlarz #kupautozmikro no i na razie takie marne #pokazauto
BLKauto - Pamiętacie naszego Mustanga 3.7? Biały z czarnymi paskami? No więc niestety...

źródło: comment_1DhXKb4zQdtZDhLsf7KMNteCMx5FdueD.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • 5
@poprawnie-niepoprawny: 2012 :) jak to Porsche, nieporównywalnie więcej niż w innych markach. Auto jest dość lekko uderzone. Zderzak tył + zderzak przód + lampa + jakieś pierdołki. W środku poduszka w kierownicy oraz deska rozdzielcza do wymiany. Myślę że do 150k się zmieścimy, ale na razie to gdybanie :)
  • Odpowiedz