Jak ja nie lubię jak route setterzy idą na łatwiznę, zamiast zrobić trudna drogę polegającą na jakimś sposobie i zupełnie innym zestawie ruchów, to #!$%@?ą najmniejsze chwyty jakie są na stanie w przewieszeniu i przykleją na ślinę karteczkę 10c+ (Tomasz Szarma style) i zadowoleni. Gdyby to była jedna taka droga to spoko, ale wczoraj byłem na boulderowni, gdzie 90% dróg tak wyglądało. #wspinaczka
@Palcem: dokładnie xDDD UUU ALE JESTEM HARDKOROWYM WSPINACZEM, JEBNĘ UCHWYTY WIELKOŚCI KAPSLI OD PIWA NA SUFICIE NIECH SIĘ MĘCZĄ SZARMA BYŁBY DUMNY.
A żeby zrobić trasę która na której chociażby brakuje uchwytów albo trzeba strzelać to już nie ma komu. HURR TYLKO SILNE PALCE POWTARZAM TYLKO SILNE PALCE DURR ( ͡°͜ʖ͡°)
@bocki86: nie no, jednak wolę mieć radochę z wspinania, a trasy nad którymi trzeba pomyśleć i się trochę pozwijać jak piskorz są zabawniejsze od takich gdzie na chwytach starcza ci miejsca tylko na paznokcie ( ͡°͜ʖ͡°) a poza tym prawie 2 metry mam, długie palce, więc wszystkie crimpy dla was to super crimpy dla mnie :P
@bocki86 no właśnie tu dochodzimy do sedna, że słabo jak ktoś zrobi trasę bez dobrych chwytów xD ale to prawda, te chwyty do których znajomi skaczą, ja czasami mogę zrobić statycznie
#wspinaczka
UUU ALE JESTEM HARDKOROWYM WSPINACZEM, JEBNĘ UCHWYTY WIELKOŚCI KAPSLI OD PIWA NA SUFICIE NIECH SIĘ MĘCZĄ SZARMA BYŁBY DUMNY.
A żeby zrobić trasę która na której chociażby brakuje uchwytów albo trzeba strzelać to już nie ma komu. HURR TYLKO SILNE PALCE POWTARZAM TYLKO SILNE PALCE DURR ( ͡° ͜ʖ ͡°)
będą przewieszki po klamach, jak na filmikach ::D:D:D:D