Aktywne Wpisy
wilkCaly +100
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
kimunyest95 +38
Poszukuję jakiegoś przyjemnego autka do 20k, myślałem o hatchback #mercedes A klasa w169, albo coupe slk200 r170. Chciałbym żeby było małe, ale dobrze wykonane, a że nie chcę się #!$%@?ć w bagno to piszę tutaj. Wiadomo że używane auto będzie miało jakieś awarie ale nie chciałbym żeby ceny napraw sięgały dziesiątek tysięcy.
Jestem otwarty na sugestie. Fajnie jest posłuchać rad opartych na doświadczeniu.
#samochody #motoryzacja #czterykolka #pytanie i trochę ze mnie #januszemotoryzacji
@Piotrp7: tylko peugeot (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Podałeś A klasę i SLK. Musisz sprecyzować jakiej klasy auto, do czego (trasa/miasto), ile mocy.
To że ma być małe to trochę mało.
Sądzę, że powinieneś szukać Audi A3 8P w bogatej wersji wyposażenia środka.
Głównie trasa, wypady ~50-200km od miasta. W mieście mało co najwyżej do pracy od czasu do czasu więc powiedzmy że miasto zmarginalizuję. Moc tak jak wspominałem wyżej niech chociaż ponad 100 kucy będzie, to będzie i tak więcej niż VW Polo III którym się poruszam czasami. Osiągi to kwestia drugorzędna. Auto musi być małe, jakiś hatchback albo coupe. Sedan w ostateczności ale nie jakaś długa limuzyna. Może być trzydrzwiowe.