Wpis z mikrobloga

• 0
@Ananaos to było moje 9 oddanie krwi, ale drugie w tym wojskowym. Wydaję mi się, że każdy dostaję ;) mówili, że w wakacje częściej mają różne gadżety jak koszulki itp.
  • Odpowiedz
  • 0
@azgag mam tam rzut beretem także idę z buta, ale próbowałbym parkować przy błoniach, albo ewentualnie przy Zacisznej albo Księdza Jana Długosza, zawsze jest jakieś miejsce a spacerkiem to kilka minut. Może też by dało radę na terenie szpitala, ale nie wiem.
  • Odpowiedz
  • 1
@mihsiek wszystkie badania są na miejscu ;) Trzeba przyjść z dokumentem tożsamości i najlepiej po lekkim śniadaniu i nie na kacu. Potem wypełnia się ankietę czy nie było w ostatnim czasie ryzykownych wydarzeń dla zdrowia typu jakieś zabiegi, choroby itp. Następnie pobiera się krew i robi morfologię, krótkie badanie przez lekarza (ciśnienie, waga, temperatura, krótki wywiad) i można oddawać krew ;) Najlepiej jeszcze przed pić więcej wody.
  • Odpowiedz
@pkacper95: W wojskowych punktach zawsze najlepsze fanty :D Pierwszy raz w takim spotkałem się z czekoladą z wiórkami kokosów, niebo w gębie :) A w RCK krakowskim jakieś wątpliwej jakości mleczne, deserowe i białe.
  • Odpowiedz