Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#nieruchomosci
Nie opłaca się pracować jeżeli za swoją pracę nie będzie cię nawet stać na to by kupić sobie tak podstawowe dobro jak mieszkanie,
i to bez znaczenia czy zarabiasz 5 czy 15 netto, i tak się nie dorobisz za życia.
Więc po co pracować?, żeby komuś wkładać rentierską pensję do kieszeni?, już lepiej iść po socjal i nic nie robić, przynajmniej cieszysz się czasem swojej egzystencji a i browar w sklepie
Nie opłaca się pracować jeżeli za swoją pracę nie będzie cię nawet stać na to by kupić sobie tak podstawowe dobro jak mieszkanie,
i to bez znaczenia czy zarabiasz 5 czy 15 netto, i tak się nie dorobisz za życia.
Więc po co pracować?, żeby komuś wkładać rentierską pensję do kieszeni?, już lepiej iść po socjal i nic nie robić, przynajmniej cieszysz się czasem swojej egzystencji a i browar w sklepie
Długopis Xiaomi Mijia w cenie 1,29$ z kodem OXMSP (bez refa) <--jeśli ktoś jeszcze go nie nabył wcześniej.
A także promocja na Xiaomi #mi6:
Tomtop:
Xiaomi Mi6 6/64GB czarny w cenie 379,99$ z kodem AJXM64 (bez refa)
Cafago:
Xiaomi Mi6 6/64GB czarny w cenie 385,00$ z kodem ZPZ4164 (bez refa)
Gearbest:
Xiaomi Mi6 - 6/64 GB czarny w cenie 406,99$ z kodem GBmi6 (bez refa) +4,41$ wysyłka Priority Line (jeśli mieszkasz w Niemczech to z kodem Mi6DE64GB tylko 378,99$)
Banggood:
Xiaomi Mi6 6/64GB w cenie 407,54$ z kodem edb44d (bez refa)
Aliexpress:
Xiaomi Mi6 6/64GB czarny w cenie 369,99$ (bez refa)
Promocja rozpoczyna się jutro tj. 28.06.2017 o godzinie 9:00
A może #oneplus5?
Bangood:
OnePlus 5 6/64GB w cenie 522,49$ z kodem phone (bez refa)
Gearbest:
OnePlus 5 6/64GB w cenie 529,99$ (bez refa)
Geekbuying:
OnePlus 5 6/64GB w cenie 519,99$ (bez refa)
W przypadku produktów z magazynu CN w Gearbest - warto wybrać przesyłkę Priority Line - minimalne szanse na VAT i dodatkowe opłaty. Z magazynu HK/HK2 wybierzcie Europe Registered - przesyłka pocztowa, ale też ma niskie szanse Vatu, dostarcza ją pośrednik 4PX przez Austrię. Przy zamówieniu w Banggood warto wybrać wysyłkę Priority Direct Mail - także zmniejsza szanse na VAT.
Obserwuj #chinskiekody aby nie przegapić żadnej okazji lub dodaj go na czarnolisto, by nie oglądać niepotrzebnych wpisów. Sprawdź starsze wpisy, by znaleźć oferty na inne #telefony, których nie było w tym zestawieniu lub dodaj wpis do ulubionych, by wrócić do niego później.
Chcesz być zawołanym do promocji? Zapisz się na listę powiadomień Chińskie kody
Powyższe linki są linkami typu "ref", ułamek wartości zakupionego produktu wspiera moją dalszą pracę pod tagiem #chinskiekody Możesz także kliknąć w link bezpośredni "bez refa" - wybór należy do Ciebie. W obu wypadkach nie ponosisz żadnych dodatkowych kosztów, zaś wybór linku nie ma wpływu na końcową cenę produktu.
Informacje o nas:
Aktualna oferta Hong Kong Goldway z Aliexpress
Aktualne kupony rabatowe do iBuygou
Telefony Xiaomi w Banggood i w Gearbest
Informacje na temat zwrotów z Cashback
Strona ChinskieKody
#xiaomi #gearbest #banggood #geekbuying #aliexpress #kodyrabatowe #kupony
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @rybak_fischermann @Boniekk @srogie_ciasteczko @bananzo @ZewBorsuka @fidel @Ghalard @zelmis @#!$%@? @kiwors @poxie @braffka @lechuu @sake12 @michal01111 @maks1823 @wally1976 @CoZaGamon @RocketSlayer @Shinoks @Frexor @Felonious_Gru @maslokm @meetom @lord_100 @browarPL @marceli-grabowski @wykopuser @mrKoval @brudny @zales13 @Cock_Inside @D0m3L @gorush @matti_aa @Gametleman @Dowluk @MikeR @emqu16 @Tr0jan @MortenH @
@rybak_fischermann: a ja kupiłem za Total: zł11.54 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Vincenzo: nie wiem, mi jeszcze nie przyszedł, ale za tyle mozesz braść. DUżo nie stracisz, bo jak widzisz normalnie chodzi po ok 3$ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Vincenzo: Po prostu dobry, tani, biznesowy dlugopis.
@hpiotrekh: może wybrałeś "Registered Air Mail" za 2,71$?
@hpiotrekh: Kwintesencja konsumpcjonizmu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hpiotrekh: Daje radę, ale lepiej, jakby był niebieski tusz.
@rybak_fischermann: To ta, pomyliłem ceny. Teraz żałuję, że nie wziąłem dziesięciu :d
Niedługo bez kodu będą po tyle.
@rybak_fischermann: dla pewności to chyba lepiej sobie kupić z BG przy Priority i mieć większą nadzieję, że ominie cwelny