Aktywne Wpisy
Wieczny_Prawiczek +240
Co ta dzisiejsza młodzież ma w głowie to ja nawet nie.
Mama mi właśnie powiedziała, że siostra cioteczna +/- 16 lvl z w miarę dobrego domu bo wujek inżynier wysokich napięć, a ciocia pielęgniarka uciekła z domu i znaleźli ją dopiero po dwóch dniach u koleżanki. Dlaczego uciekła? Bo wujek nie pozwolił jej się zapisać na poledance xD
Poledance w sensie taniec na rurze. Wujek stwierdził, że nie będzie ona kręciła dupą
Mama mi właśnie powiedziała, że siostra cioteczna +/- 16 lvl z w miarę dobrego domu bo wujek inżynier wysokich napięć, a ciocia pielęgniarka uciekła z domu i znaleźli ją dopiero po dwóch dniach u koleżanki. Dlaczego uciekła? Bo wujek nie pozwolił jej się zapisać na poledance xD
Poledance w sensie taniec na rurze. Wujek stwierdził, że nie będzie ona kręciła dupą
gharman +272
W Niemczech panika bo cena kebaba osiagnela 34 zl (8 euro). Partie lewicowe zadaja wprowadzenia limitu ceny na kebab na poziomie 22zl.
Brzmi jak the onion? Jednak to prawda.
Tymczasem w Polsce gdzie zarabia sie mniej niz polowe?
- 35 zl to normalna cena za kebab. jak ma sie gastronomianinaczej utrzymac?!?
Polak sie cieszy jak jest drozej, bo to znaczy ze go stac! On jest kuhhh×a kims! Doszedl do czegos! Ma kebaba!
Brzmi jak the onion? Jednak to prawda.
Tymczasem w Polsce gdzie zarabia sie mniej niz polowe?
- 35 zl to normalna cena za kebab. jak ma sie gastronomianinaczej utrzymac?!?
Polak sie cieszy jak jest drozej, bo to znaczy ze go stac! On jest kuhhh×a kims! Doszedl do czegos! Ma kebaba!
Wczoraj po pijaku postanowiłem naprawić zatkaną rurę odpływową w prysznicu, nasypując do niej Kreta w granulkach. No i #!$%@?, zapomniałem o nim aż do rana i dzisiaj z rana przywitał mnie zabetonowany (zbrylony) Kret w rurze, który się nie chce ruszyć.
Co robić? Jak żyć?
#pytanie #kret #hydraulika
Bo mogą wyjść gazy i piana
@Veuch: betonowo :/
@TenNorbert: to jeden ze sposobów o jakm słyszałem - może da radę, ale to jak wrócę z pracy. Problem, że wczesniej muszę całą wodę z brodzika usunąć. :/
@TwojStaryToKorniszon: pijany ja czasami zrobi coś dobrego dla trzeźwego ja. Ale czasami pijany je jest zwyczajnie #!$%@?ęty.
@Mroczny_Pasterz: To po co ocet, jeśli już jest wrzątek? To mi nie przepali tych całych
Po prostu jego dodatek nie zaszkodzi a może pomóc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Veuch: pierwszą wzmiankę o podobnej sytuacji znalazłem na jakimś forum dla kobiet i jakaś babka sobie z tym poradziła. Więc ja mam sobie nie poradzić? Napiję się, siądę, pomyślę, pokombinuję i może się uda. :)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@TheMan: co to takiego?
@jalokimm: mówisz o tym "wyciorze" czy o czymś innym?
@blondeblossom: co się nie robić? :D