Wpis z mikrobloga

@Cerasus miałem kupić i robiłem rozeznanie. Bardzo fajny telefon ale brak odpowiedniego etui jak dla mnie skreślił go niestety . Z chin za ~400-500zl są.
  • Odpowiedz
@Cerasus: Ja używam, jak korzystam z nawi+3g na ekranie e-ink to wytrzymuje cały dzień na baterii. Wieczorem już trzeba go odwrócić na zwykłego amoleda bo nie ma podświetlania. Czytelność w pełnym słońcu jest dużo lepsza niż normalny wyświetlacz tylko trzeba odpowiednio dobrać program do nawigacji bo na czarno-białym ekranie musi być tło i ścieżka kontrastujące ze sobą. Jak masz jakieś pytania to wal.
  • Odpowiedz
@Huberto606: Właśnie bylem ciekaw ile wytrzyma jako nawigacja bez ładowania. Wady i zalety ekranu e-ink znam, jestem ciekaw w jak dużym stopniu można ograniczyć sie do używania tylko tego ekranu przy normalnym użytkowaniu (dzwonienie, pisanie wiadomości itp, czasem coś przeczytać np. wykop) i ile czasu jest wtedy wytrzymać na jednym ładowaniu.
  • Odpowiedz
@Cerasus: Da się korzystać tylko z tego ekranu ale trzeba mieć do tego trochę cierpliwości bo rezponsywność jest słaba. Czasami lepiej szybko coś wyszukać na zwykłym ekranie a tylko wyniki obejrzeć na e-inku. Jako drugi telefon jest idealny, ale jako główny to musiałbym się zastanowić. Jednak 5,5 cala to dla mnie minimum. Może yota3 będzie lepsza.
  • Odpowiedz