Aktywne Wpisy
Kopyto96 +88
Wyskrobanie zdrowego dziecka, bo nie chciało się zabezpieczać, dymało się z kim popadnie lub doszło się do wniosku, że ma się za małe mieszkanie lub zbyt niskie dochody = minimum 10 lat pierdla
tak to powinno być
może jak lewa strona oddzieli nieodpowiedzialne idiotki od kobiet poszkodowanych przez ciężkie mutacje czy poważne zagrożenie życia, to dojdzie do kompromisu aborcyjnego
#aborcja #prawo #p0lka #kryminalne #bekazfeministek #bekazlewactwa #zdrowie #niebieskiepaski #rozowepaski
tak to powinno być
może jak lewa strona oddzieli nieodpowiedzialne idiotki od kobiet poszkodowanych przez ciężkie mutacje czy poważne zagrożenie życia, to dojdzie do kompromisu aborcyjnego
#aborcja #prawo #p0lka #kryminalne #bekazfeministek #bekazlewactwa #zdrowie #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy danie w prezencie obrazu zamiast pieniędzy w kopercie na wesele to dobry pomysł? Obraz przedstawiałby państwa młodych.
#wesele #rozowepaski #niebieskiepaski
#wesele #rozowepaski #niebieskiepaski
Cześć mireczki, mam do was prośbę, dajcie znać jeśli macie jakiś fajny pomysł na prace inżynierską. Albo jeśli sami mieliście na studiach jakiś fajny pomysł, ale z jakiegoś powodu go nie zrealizowaliście. Jeśli nie chcecie mówić na ogólnym o tym, to zapraszam także na PW. Na liście którą dzisiaj dostaliśmy nic mi dupy nie urwało :x
Komentarz usunięty przez autora
oczywiscie jak ktos wpadnie na jakis pomysl i będzie chcial byc informowany o postępach, to nie ma sprawy
@Neoniks: No wlasnie nie bardzo mam jak z promotorami... Jeden główny, to z programowania null, z trzech programistów, to jeden Java, drugi C, trzeci od C# powiedział ze on to jest tylko recenzentem fajnych pomysłów z ktorymi my wyjdziemy, wiec jak na cos wpadne to do niego chce bic