Minął miesiąc od czasu jak zacząłem kopać na GTX 1080, gdybym nie grał i nie siedział na kompie podczas kopania to było by te 800-850, no ale uważam to i tak jest zajebisty wynik. W miesiąc zwróciła mi się 1/3 karty graficznej.
@vomar wczoraj puscilem na 1070 gaming x I jakies 280 mhps chociaz na papierze tylko ~10-15% slabsza od1080. Chcialbym zapytac czy jak mnie na chwile rozlaczy z netem to polaczenie przywroci sie same czy ponowny rozruch?
@vomar jak to jest ze na moim lepszym niz stockowy gtx 1070 jest tylko 230mhps? Wczoraj krecilem go I to samo. Whattomine pokazuje 275,a niektorzy mowia ze dobijaja do 300.
@vomar wczoraj zaktualizowalem, podkrecilem pamiec na +350 I zegar jakies +150; btw czasami jak odpalam wyrzuca mi problem z autoryzacja ale po paru minitach jest ok, normalne?
@vomar thx. Nie wiem czy dobrze licze, ale jeśli ostatni miesiąc byli 400 to 400/30dni wychodzi ok 13 per day. Czyli spada nawet szybko bo obecnie wychodzi 8.7 day?
W miesiąc zwróciła mi się 1/3 karty graficznej.
#kryptowaluty #komputery #pcmasterrace
Zastanawiam się czy nie podpiąć karty w robocie. I tak nie mam czasu teraz na gry. ( ͡° ͜ʖ ͡°)