Kto zgadnie w którym miejscu w Krakowie anonimowe mireczki serwują najlepszą na świecie pizze, i uzasadni dlaczego jest to Miodowy Piecyk (✌゚∀゚)☞ zostanie nakarmiony tą oto pizzą z naszymi tajnymi składnikami (ʘ‿ʘ)
@Miodowy_Piecyk: nie jestem fanem wiśni, ale może by mi smakowała ( ͡°͜ʖ͡°) lubię pizze, w których spód NIE jest pomidorowy, tylko np. śmietanowy/czosnkowy albo jak tu
@Miodowy_Piecyk: tylko dziś obowiązuje event na tą pizze czy jest ona ogólnie dostępna? W waszym menu nie widzę, awydaje mi się że może to być tylko okazja na dzisiaj. P.S Gdzie? Miodowa 51 ;)
@bylu: Zapraszamy! Margherite DOP mamy na pomidorach San Marzano i mozzarelli di Bufala Campana z mleka czarnych bawolic. Jeśli Cie zawiedziemy to osobiście oddam Ci 150% rachunku ;)
zostanie nakarmiony tą oto pizzą z naszymi tajnymi składnikami (ʘ‿ʘ)
#krakow #pizza #foodporn #jedzzwykopem
Komentarz usunięty przez moderatora
@TenAnonToKlopoty: Ricotta, wątróbka drobiowa marynowana w porto, czerwona cebula, roszponka, wiśnie i ocet balsamiczny (。◕‿‿◕。)
lubię pizze, w których spód NIE jest pomidorowy, tylko np. śmietanowy/czosnkowy albo jak tu
Margherite DOP mamy na pomidorach San Marzano i mozzarelli di Bufala Campana z mleka czarnych bawolic. Jeśli Cie zawiedziemy to osobiście oddam Ci 150% rachunku ;)