Aktywne Wpisy
#lata90 porozmawiajmy o zachowaniach, które odziedzieczyliśmy po dojrzewaniu w latach 90 i latach 00?
a) do dziś, gdy zostawiam gdzieś samochód, to staram się nie trzymać jakichś wartościowych rzeczy na widoku (ja to czasem się zapomnę, ale ojciec non-stop mi o tym przypomina). radia juz nie wyjmuję... :D
b) np. jak jadę na mecz mojej druzyny piłkarskiej, to przebieram się przed i po meczu.
c)
a) do dziś, gdy zostawiam gdzieś samochód, to staram się nie trzymać jakichś wartościowych rzeczy na widoku (ja to czasem się zapomnę, ale ojciec non-stop mi o tym przypomina). radia juz nie wyjmuję... :D
b) np. jak jadę na mecz mojej druzyny piłkarskiej, to przebieram się przed i po meczu.
c)
Akuzativ94 +151
#polityka #bekazprawakow #tvpis #pudzian
@Sagitarius: XD akurat Hiltonówna w większości sama się dorobiła [choć motzno kontrowersyjnie] Forbes - ok. 100 mln USD, a dziadek Hilton postanowił oddać 97% kasy na fundację charytatywną
Zresztą nie tylko ja to zauważyłem klik
EDIT: I z tym splendorem to trochę przesadziłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A źródło?
https://www.wykop.pl/wpis/24678601/neuropa-tvp-na-probe-andreth-z-tego-wpisu-tvp-sama/
@shoananas: @OttoReno: @otto_flick: Oj, brzydko się chłopcy zachowujecie, niegrzecznie sie komus zarzucać kłamstwa bez powodu. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wasz idol zachwyca sie TVPiS? Zachwyca. Zachwyca sie ordynarną manipulacją? Zachwyca. Tak samo jak wy. Niektórym wszystko można wcisnać. "Ciemny lud to kupi" wedle słów władcy waszych umyslów.
@OttoReno: oczywiście Pudzian to ekspert nt. uchodźców, co najmniej europejskiego formatu i jak mówi że spoko materiał to na pewno spoko materiał
@OttoReno: każdy ma, i niech mówi co tam chce, ale jak komuś napadli na ciężarówke i mysli że nagle został ekspertem ds kryzysu migracyjnego
@Andreth nie to co wy, prawda? Młodzi wykształceni z dużych miast ( ͡° ͜ʖ ͡°). Rozumy wam pozjadały te lewicowe poglądy.
@OttoReno: ale nie nazywaj tak Pudziana, trochę kultury
Komentarz usunięty przez moderatora