Wpis z mikrobloga

@Andreth otwórz łaskawie ten link, a potem przeczytaj obrazek i to porównaj.. Jeżeli dla Ciebie to to samo to gratuluję mózgu. Usuń konto kłamco

Wreszcie telewizja publiczna odważyła się pokazać prawdę jak to wszystko wygląda i jacy są nowi przybysze. Zero tolerancji dla planów przymusowej relokacji imigrantów! W Polsce gospodarzami jesteśmy my i nie zgadzamy się na przymusowe osiedlanie islamskich imigrantów, bo widzimy jakie są tego skutki! – napisał sportowiec.
  • Odpowiedz
Porównać Hilton która cały majątek i splendor odziedziczyła po rodzinie

@Sagitarius: XD akurat Hiltonówna w większości sama się dorobiła [choć motzno kontrowersyjnie] Forbes - ok. 100 mln USD, a dziadek Hilton postanowił oddać 97% kasy na fundację charytatywną

Zresztą nie tylko ja to zauważyłem klik

EDIT: I z tym splendorem to trochę przesadziłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Usuń konto kłamco

@shoananas: @OttoReno: @otto_flick: Oj, brzydko się chłopcy zachowujecie, niegrzecznie sie komus zarzucać kłamstwa bez powodu. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wasz idol zachwyca sie TVPiS? Zachwyca. Zachwyca sie ordynarną manipulacją? Zachwyca. Tak samo jak wy. Niektórym wszystko można wcisnać. "Ciemny lud to kupi" wedle słów władcy waszych umyslów.
  • Odpowiedz
Chodziło jedynie o materiał TVP na temat nachodźców.

@OttoReno: oczywiście Pudzian to ekspert nt. uchodźców, co najmniej europejskiego formatu i jak mówi że spoko materiał to na pewno spoko materiał

• Odpowiedz
@OttoReno: Nic nie pisałem o Szczerbie ale spoko, widać że bez wojenki konserwy-neuropa nie wiesz jak świat opisywać XD

ale ma swoje zdanie i ma do niego prawo.

@OttoReno: każdy ma, i niech mówi co tam chce, ale jak komuś napadli na ciężarówke i mysli że nagle został ekspertem ds kryzysu migracyjnego
  • Odpowiedz