Wpis z mikrobloga

@pawelososo: jak zwykle wykopki pogromcy feministek zablysneli intelektem i spuszczaja sie nad naglowkiem. Ktorys z Was czytal w ogole ten artykul? Chyba raczej beka z prawakow. Pozwole sobie przytoczyc fragment artykułu mowiacego o tym, ze kobieta nie powinna przejmowac sie nie spełnieniem wysrubowanych przez media standardow piekna.

Juz pomijam czy sie zgadzam z tym tekstem, ale spuszczanie sie nad naglowkami to uraga ludzkiej inteligencji.

Wspomniany fragment:
"Media przekonują, że możemy wszystko,
  • Odpowiedz
@Scabies: przecież tu nie chodzi o bekę z tego nagłówka. chodzi o światopogląd dużej grupy feministek, który na tym nagłówku się opiera i jest jego logiczną konsekwencją ( ͡° ͜ʖ ͡°)

skrajne feministki nie uznają czynników biologicznych i czynników psychologii ewolucyjnej. wszystko to spisek patriarchatu i opresyjnej kultury.
  • Odpowiedz
@Scabies: debilny naglowek, ktory tylko prowokuje do wyciagania takich wnioskow. Autor powinien miec na uwadze to, ze wiekszosc czyta przede wszystkim pogrubiony tekst, przeciez nie bede klikac w kazdy artykul, w celu sprawdzenia czy jest tam cos sensownego mimo idiotycznego naglowka.
  • Odpowiedz
Feministyczny dowcip mówi, że równouprawnienie płci zapanuje wtedy, gdy łysa i gruba kobieta, idąc ulicą, będzie myślała, że jest obiektem marzeń wszystkich przechodzących mężczyzn.

@Scabies: ciekawe czy jakakolwiek feministka się z tego żartu śmieje XD
  • Odpowiedz
@Heninger:

nie ma tak mocnych środków odurzających

Widać, Kolego, żeś niedoświadczony.

chyba ,że płyn hamulcowy nazwiemy środkiem odurzającym xD

Szukasz w złych rejonach.
PS Paliwo rakietowe również nie jest środkiem gwarantującym kosmiczny odlot.
  • Odpowiedz
@Scabies: Ja go przeczytałem, rozbawiły mnie te trzy fragmenty zestawione razem:

Gdzie się ta cała wiedza mieści? - zapytał z dumą dziadek Pauliny. - Pewnie w tych moich wszystkich nadprogramowych kilogramach - odpowiedziała zażenowana.

Dlaczego kobieta, która ma szansę zmienić życie wielu ludzi na lepsze, w jednym z najważniejszych momentów swojego życia, gdy liczy się jej intelekt, zajmuje się biczowaniem za to, jak wygląda jej ciało?

Mówiąc serio, byłoby naprawdę dobrze,
  • Odpowiedz