Aktywne Wpisy
Tacho_ +26
Pytanie do dzieciatych facetów ...
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Davvs +412
@annanya: tak będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
jak #!$%@? bańka na bitcoinie to będą ucieeeeeeeeekać :) tym razem może nawet ETH nie ominie
a) kupuje sie usdT by zachować cenę w fiat
b) nie kupuje sie altow jak btc leci w dol bo masz -50% na cenie BTC w $ i potem -20% w cenie zgledem BTC bo kasa ucieka z krypto. Najglupsze co moze byc to uciekac w alty jak widzisz ze BTC nurkuje :D
waluta nie ucieknie, niech sobie siedzi w dashu, bitcoin wzrośnie znów do 3k$ to się wymieni, a dash ma fajne perspektywy, podoba mi się ich technologia
zresztą to tylko $100+ niech sobie siedzi ;)
- moze moje bledy Ci pomogą ^^