Wpis z mikrobloga

Proszę mi tu podać wasze najlepsze (a może nazwać je najgorszymi...) kawałki na dobicie totalne, rozpad na kawałki, na marazm i marność nad marnościami, wielki smuteczek, albo - coś co stwarza, że macie #feels ogromne, potrzeba mi nowości na wieczorną plejlistę i ciekawi mnie do czego wy umieracie, przyjmę wszystko, nawet jeśli to nic ambitnego, a powoduje u was zalew wspomnień i płakupłaku. Planuję dziś wielki elaborat przemyśleń i zmian do samej siebie wystosować i potrzebuję odpowiedniego do tego soundtracku.

Nostalgiczne opisy, że słuchaliście tego czekając na dworcu z walkmana zawsze w cenie.
Żebyście się nie wstydzili to przyznaję, że potrafię smutać przy 'ostatnim' bartosiewcziki, bo przy tym całowałam się po raz pierwszy na szkolnej dyskotece ( ) tragiczny to był dla 13-14latki związek, ech, aż dwa tygodnie się po nim zbierałam...

Zaczynam Damienem Rice'em i piosenką, która sprawia, że od kilku lat jak ją słyszę mam ochotę iść do sklepu po p-------y i pół litra, tym razem z colą zero. Choć poleciały teraz w głośnikach starocie myslovitz i tak się zastanawiam...

lunaria - Proszę mi tu podać wasze najlepsze (a może nazwać je najgorszymi...) kawałk...
  • 308
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

:))))))
NIE BĘDĘ WOŁAĆ WAS WSZYSTKICH BO NAWET NIE POTRAFIĘ XD
trochę mnie przeraża jak bardzo rozrósł się ten wpis, ALE TAK, ZROBIĘ Z TEGO WIELKĄ PLAYLISTĘ I WAM WYŚLĘ/ZROBIĘ WPIS, MOŻE W CZASIE TEGO UMRĘ, PODETNĘ SOBIE ŻYŁY, POWIESZĘ SIĘ 5 RAZY, STRZELĘ SOBIE W GŁUPI ŁEB
ALE ZROBIĘ :))))
  • Odpowiedz
@lunaria: kiedyś byłam jedną wielką smutną muzyką, Damiena katowałam cały czas i ciągle szukałam kawałków na dobicie. Nawet założyłam stronę na facebooku - "Sad boys with guitars", ale jakoś nie mam serca do jej aktualizowania...

Znam chyba większość rzeczy które tu zapostowaliście, chociaż nie mam na razie nastroju by się w nie wgłębiać. Od siebie dorzucam (może nie było): Angus & Julia Stone "I'm Not Yours", ze ślicznym animowanym
yagna - @lunaria: kiedyś byłam jedną wielką smutną muzyką, Damiena katowałam cały cza...
  • Odpowiedz
UWAGA KOMUNIKAT

wszystkie utwory wyżej wymienione sciagnalem na dysk jak ktoś chce to mogę to wgrać na jakiś dysk i dac wam sciagnac sobie legalnie wszystko w formacie m4a AUDIO
i ogolnie wam powiem ze calosc tego co mam w folderu to jakies 2gb także trochę tego jest ale jest spoko

jak cos to po prostu odpiszcie jak są chętni ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz