Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +313
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
lakukaracza_ +74
#powodz Serce pęka
A propos Igora Stachowiaka to wychodzą nowe fakty, obciążają samego Igora, ale mnie osobiście bardziej utwierdzają w przekonaniu kim jest jego tatuś.
Już w tych wywiadach wydawało się że beznamiętnie mówił o śmierci swojego syna, myślałem że facet jest pod wpływem jakiś środków psychotropowych, bo pewnie to przeżywa i dlatego wychodzi przed kamery z grobową twarzą.
Tymczasem jak się okazuje tatuś, tj. Maciej Stachowiak wyrzucił z domu swojego syna i jeszcze złożył obciążające go zeznania w prokuraturze:
Wychodzi na to że... ojciec Igora, Maciuś Stachowiak wyrzucił swojego syna z domu, potem zerwał z nim kontakt i miał go w dupie, złożył zawiadomienie żeby d-----ć synkowi, bo gdyby faktycznie chciał to pociągnąć to ciągał by syna po sądach z oskarżenia prywatnoskargowego.
Nie feruje osądów, ale wystarczy popatrzeć na tego jego ojca i od razu widać że coś jest nie halo z tym facetem, coś po prostu jest nie tak z nim. (pomijam to że facet po 50 noszący jakieś talizmany wygląda od razu na jakieś z---a).