@jimmyF: flipsów "Flips" to nie widzę, ale pełno jest chrupek kukurydzianek w spożywczakach, wiem, bo kupujemy je z żoną dla córki (sami wyżerając z sentymentu połowę) i oczywiście mówimy na nie flipsy
@choramuchomora: oj bekonowe były absolutnie genialne! @luc_paw: właśnie wszedłem na ich stronę i faktycznie są tylko 3 smaki, te najlepsze juz zniknely :/ @zieloneKolanoApokalipsy: ale smakowe?
@jimmyF: o kurcze pieczone, ale bym zjadła! (ʘ‿ʘ) Nigdy mi nie smakowały te słodkie typu czekolada czy toffi, ale właśnie pomidorkowe, bekonowe były pycha :) Niestety nie widuję ich w sklepach już od dawna. Wpisałam sobie w google jednak i wyszło, że można te słodkie dostać np. w Piotr i Paweł.
@lezkaniebieska: właśnie mnie te tofi, kokos, czekolada nigdy nie podchodziły, ale te beknowe czy pomidorowe... poezja :( trzeba się obejść ze smakiem ;p
@jimmyF: W Warszawie w lokalnym sklepie i w Auchan tak :) Mi czekoladowe nie leżą. Wydaje mi się, że są zwykłe i czekoladowe tylko. Jakaś polska firma ich przejęła, ale w dupie mają chyba "słone" smaki :(
@jimmyF: Mam w domu czekoladowe, no chyba ze w---------a ( ͡°͜ʖ͡°) Szukalem jakby jakis zamiennikow chociaz, ale nic nie ma niestety... trzeba im fejsa spamowac, zeby sie otworzyli na rozne smaki :P
#powodz twarze nieskalane myśleniem XD I niech nikt nie pisze że obawiali się niskich odszkodowań. Hasła są jasne, żadnych zbiorników nigdzie w Kotlinie Kłodzkiej! Nie ma nigdzie haseł "chcemy godnych odszkodowań lub nowych domów"
kiedyś było tyle smaków pomidorowe, grzybowe, paprykowe, widujecie je jeszcze gdziekolwiek?
#gimbynieznajo #jedzenie #pytanie
@luc_paw: właśnie wszedłem na ich stronę i faktycznie są tylko 3 smaki, te najlepsze juz zniknely :/
@zieloneKolanoApokalipsy: ale smakowe?
Toffi wpieprzałem kilogramami
bekonowe byly 10/10!
jakim cudem tego juz nie ma ;(
czekoladowe sa jeszcze?