#uchoutenkazoku - o Yajiro już potrafi utrzymać formę bez problemów (z drugiej strony trochę szkoda, bo jako żaba w studni był rewelacyjny). Zawstydzona Gyokuran i Yaichirou, do tego ten wiele mówiący uśmiech Yasaboru xD O powrót ich matki do stroju Księcia Bilardu trochę mi uświadomił, że brakuje mi przemian MC w różne (często kobiece) formy w tym sezonie, poprzednio jednak częściej to robił. Piosenka Yasaboru xD Lekkie Deja Vu, jednocześnie zawsze dobrze mi się ogląda jaką gładką gadkę ma nasz główny bohater i potrafi wykorzystać to, że jest ulubieńcem Akadamy (nawet jeżeli ten tego nie przyzna) ( ͡°͜ʖ͡°) Lol, oni siedzieli w vanie przez cały dzień czekając na niego xD Nawet pomimo jakiegoś rodzaju podziwu do Benten, Yasaboru doskonale zdaje sobie sprawę, że mieszanie jej w sprawy społeczności tanuki to nie jest najlepszy pomysł. On chyba koniecznie chce skończyć w garnku ( ͡°͜ʖ͡°) Jedną z najlepszych rzeczy w tym anime to zdecydowanie dialogi. O aż takiej deklaracji Nidaime w stosunku do Benten się nie spodziewałem. Nawet nie chcę myśleć w co się Yasaboru tym samym wpakował xD Czyżby flashback z Londynu? Lol, ci synowie Ebisugawy w strojach mnichów xD Super oficjalny list xD No i zaczynają się schody, tak jak myślałem, że Benten tak łatwo tematu nie odpuści. O ciekawe, że Yasaburo jest jedynym, który zachował swoją formę. Dramatyczne wejście Nidaime ( ͡°͜ʖ͡°)
Sikorski odwala taką robotę na arenie międzynarodowej, Tusk odblokował 600mld. Takich polityków nam trzeba. Poważnych i szanowanych. W komentarzu zdjęcie dla kontrastu. #polityka
#anime #jaqqubizarrecontent