Wpis z mikrobloga

Jeżdżę sobie małą multi i jest fajna. Najmniej wieje ze wszystkiego na czym jeździłem (chociaż nadal nie jest idealnie). Tylko trochę mało mocy jak na tak ciężki Moto na autostradzie przy szybkiej jeździe (poza tym wystarcza).
Jeżdżę też sobie 821 i to jest super mały dzikus który daje tonę frajdy. Ale jest za mały dla mnie, nie mogę zająć dobrej pozycji.
Zatem poszukiwania trwają...

#motocykle
Pobierz kabzior - Jeżdżę sobie małą multi i jest fajna. Najmniej wieje ze wszystkiego na czym...
źródło: comment_1pkQQO1hZqbeKhbHh83D5nG89aycz5DZ.jpg
  • 32
@gerard-kowalski: planujemy przybyć na okolice 11-12.
jazda testowa wygląda tak, że trzeba zostawić 300 kaucji i dostaje się dowolne moto na 45 min. dobrze wcześniej zarezerwować te najbardziej oblegane modele (chociaż większość jest od ręki). czasami pobierają opłatę paliwową (np 30zł) a czasami nie.
@kabzior: czyli muszę mieć w kieszeni ~400zł i mogę wpadać się czymś przejechać? Jakbyś mi na priv podał numer telefonu?? To jak się namyślę to rano dam znac, może się gdzieś zgadamy po drodze najpierw( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gerard-kowalski: od s8 to najbardziej Ci się opyla wskoczyć na autostradę i zjechać węzłem "centrum" stamtąd są 3 minuty do Liberty. i jest to absolutnie od drugiej strony niż ja jadę (z Bałut) :)
chyba że chce Ci się nadkładać drogi to możemy na jakimś McD albo stacji w pobliżu się spotkać. tylko o której dokładnie to będę wiedział jutro, bo wiesz jak jest z różowymi :/
@kabzior: to zrobimy inaczej. ja sobię pojadę od Konstantynowa, wskoczę na włókniarzy i chwila moment jestem na bałutach :D jutro się konkretnie zgadamy. Ja potrzebuję tak z 2h jazdy więc wstępnie się szykuję żeby na 11 być gdzieś tam u Ciebie