Plusujcie Grażyne, nikt nigdy nie plusuje Grażyny ( ͡°͜ʖ͡°)
Oto progres od grudniowego wpisu, gdzie prosiłem was o pomoc w wyborze imienia :) Ja wiem, że Szyszka miała więcej plusów, ale nie mówiłem że będzie sprawiedliwie.
Grażyna jest cudowna poza tym, że jak walnie kopę to nie mieści mi się w bieronkowy woreczek na kopy. A jak nie sprzątnę, to boje się że ktoś się potknie i zabije.
Na focie po lewej stronie było coś koło 10 kg, po prawej jest już ponad 30 kg :)
@MojHonorToWiernosc: dzieki :) tylko krepuje się ją wołać po imieniu jak jest dużo starszych pań w okolicy, boje sie ze ktoras z nich przybiegnie zamiast psa ( ͡°͜ʖ͡°)
Byłem na wschodzie słońca na śnieżce, piękny to był widok. Muszę to powtórzyć kiedyś. Na zdjęciu moment wschodu słońca. #gory #sniezka #karkonosze #sudety
Oto progres od grudniowego wpisu, gdzie prosiłem was o pomoc w wyborze imienia :) Ja wiem, że Szyszka miała więcej plusów, ale nie mówiłem że będzie sprawiedliwie.
Grażyna jest cudowna poza tym, że jak walnie kopę to nie mieści mi się w bieronkowy woreczek na kopy. A jak nie sprzątnę, to boje się że ktoś się potknie i zabije.
Na focie po lewej stronie było coś koło 10 kg, po prawej jest już ponad 30 kg :)
#psy #smiesznypiesek #pies #piesel #rozowypasek #typowagrazyna #grazynacore #owczarekniemiecki