Aktywne Wpisy

4mmc-enjoyer +8
Jaki najlepszy benefit mieliście w swoim korpo (nie mówię tu o jakichś historiach z dupy, które podsłuchaliście, tylko że faktycznie tak było)?
Nie chodzi mi tu o podwyżki czy inne hajsy pod ladą.
Na pewno nie zajmę miejsca na podium, ale w jednej firmie co tydzień dostawałeś 2h - mogłeś wyjść wcześniej w piątek, bądź przez miesiąc uzbierać po prostu dodatkowy jeden dzień wolny od pracy.
#pracait #praca #programowanie #programista15k
Nie chodzi mi tu o podwyżki czy inne hajsy pod ladą.
Na pewno nie zajmę miejsca na podium, ale w jednej firmie co tydzień dostawałeś 2h - mogłeś wyjść wcześniej w piątek, bądź przez miesiąc uzbierać po prostu dodatkowy jeden dzień wolny od pracy.
#pracait #praca #programowanie #programista15k

zielonykszak +73

Nie mogę znaleźć żadnego ogarniętego poradnika jak to zrobić i w czym, a moje skillsy w obróbe dźwięku nie pozwalają nawet na domysły.
Pełno poradników jak usunąć sam wokal, a odwrotnie nie ma nic...
#amv
Raczej nie uda ci się wyodrębnić samych dialogów. Co najwyżej możesz próbować wyciszać dźwięki tła w programach typu Audacity, lecz nie usuniesz ich całkowicie.
Tu masz podobny post na elektrodzie http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic399537.html
Co do wersji dual-audio to tylko wersja zawierająca 2 ścieżki audio jedna może być np japońska, a druga angielska, ale obie są kompletne.