Aktywne Wpisy
sokytsinolop +69
#glupiewykopowezabawy #heheszki
Zagrajmy w grę. Ja wrzucam zdjęcie, Wy zgadujecie w którym roku zostało umieszczone w internecie. Jak będzie zainteresowanie to w piątek, lub sobotę wrzucę kolejne zdjęcie.
Jest sporo historycznego conentu, gdzie można zobaczyć jak wyglądały #polskiedomy i ludzie na przestrzeni czasu.
#zgadnijktorytorok
Zagrajmy w grę. Ja wrzucam zdjęcie, Wy zgadujecie w którym roku zostało umieszczone w internecie. Jak będzie zainteresowanie to w piątek, lub sobotę wrzucę kolejne zdjęcie.
Jest sporo historycznego conentu, gdzie można zobaczyć jak wyglądały #polskiedomy i ludzie na przestrzeni czasu.
#zgadnijktorytorok
czykoniemnieslysza +140
angielskie szony, jeszcze trzeźwe i w butach
#burza #fotografia
Pomyliłem się we wpisie - to jest grupa autorów: https://www.facebook.com/stormchaserpoland/?hc_ref=PAGES_TIMELINE
Komentarz usunięty przez autora
@nutsack: Nie, tornado to tornado. To jest wał burzowy. A czego można się spodziewać? Opadów deszczu, piorunów, gradu, silnego, porywistego wiatru... Ale owszem czasem może wystąpić trąba.
tl;dr odpowiednie warunki atmosfery takie jak wilgotność, temperatura, punkt rosy, nasłonecznienie, wiatr i inne czynniki nudne dla laika. najczęściej na froncie niżu, w te gorąco-wilgotne dni gdy ledwo da się oddychać. jeśli nie chce ci się na bieżąco śledzić map prognostycznych, łowcy burz wystawiają odpowiednie ostrzeżenia w dni gdy takie warunki atmosferyczne występują