Aktywne Wpisy

qaluhilak +163
#tldr chłop się topił we Wrocławiu w fosie miejskiej, przepraszam za skladnie i błędy ale chciałem to opisać na świeżo i nie mam sily tego redagować, bardzo ciekawy wątek policyjny i nie tylko ( ͡º ͜ʖ͡º) akcja działa się koło 22:30 25.10
Na czerowno miejsce gdzie wpadł do wody i gdzie stałem z krzyczącym policjantem a na zielono miejsce gdzie go uratowali.#wroclaw
#112 #policja
Co za akcja
Na czerowno miejsce gdzie wpadł do wody i gdzie stałem z krzyczącym policjantem a na zielono miejsce gdzie go uratowali.#wroclaw
#112 #policja
Co za akcja

silnikAtrakcyjny +143
Niepojęte jest dla mnie jak mieszkając w b0lzce w XXI wieku można narzekać na upały. Są różne zdobycze techniki klima, wentylatory,przewiewne ubrania, lodówki z zimnymi napojami a i tak znajdą się tacy co umierają bo olaboga 30 stopni jest przez dwa tygodnie. Ile tej pory roku które względnie można nazwać w tym kraju latem mamy? 2-3 miesiące. Cała reszta to chlapa, szarówka, ciemności, ciągły deszcz. Ale hehe wystarczy się ciepło ubrać. Latem

@BojWhucie: @kvvach: To jest lista wszystkich zainteresowanych w temacie, więc wołam ich w tym celu, a czy to ich zdaniem ciekawe czy nie widać po liczbie plusów. Nie wiem czemu macie takiego raka odbytu( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kvvach: Tego nie widać;]
@kvvach: Tak jest od dawna, ja tylko formułę ulepszyłem, połączyłem dwie listy, nawet @k1fl0w chciał na niej być(✌ ゚ ∀ ゚)☞
Ps. Soros lepiej placi (╥﹏╥)
@asterrr: U mnie czysty wolontariat i czyn społeczny( ͡° ͜ʖ ͡°)
@asterrr: Ja mówiłem o sobie(✌ ゚ ∀ ゚)☞
1. Niby beka z wołania ale to neuropa ma jakieś spamlisty na mirkolistach i się woła na plusowanie wpisów, wykopywanie znalezisk i dotykanie po benisach xd
2. Na screenie widać, że wpis był dodany 2 minuty temu, nie każdy odczytuje powiadomienia od razu, a nawet jeśli nie było się zawołanym to wpis można zobaczyć znacznie później niż po w minutach