Aktywne Wpisy
framugabezdrzwi +585
to mi się podoba, o to chodzi
#powodz
#powodz
RwandyjskiFront +341
Ogólnie #straz to są jakieś cybrogi. 20 jakiś pod specjalizacji no wszystko zrobią. Masz zawał? Chłopie ogarniemy
Trza cię wyciągać z fury r--------j na drzewie? Pewnie.
Powódź na jakiś kajakach, nurkowanie, polatamy se jeszcze śmigłowcem i się z niego spuścimy (na liniach).
Zaufanie społeczne 90%+. Zazwyczaj po prostu mili, skromni i profesjonalni.
Czemu kazda służba mundurowa po prostu nie może taka być xD? Przecież od razu lepiej by się żyło w tym kraju
Trza cię wyciągać z fury r--------j na drzewie? Pewnie.
Powódź na jakiś kajakach, nurkowanie, polatamy se jeszcze śmigłowcem i się z niego spuścimy (na liniach).
Zaufanie społeczne 90%+. Zazwyczaj po prostu mili, skromni i profesjonalni.
Czemu kazda służba mundurowa po prostu nie może taka być xD? Przecież od razu lepiej by się żyło w tym kraju
Zakładam ten tag, by zwiększyć sobie presję w osiągnięciu ich, będę się tu sam rozliczał poniekąd.
Doszedłem niestety znowu do tego momentu, gdy nie czuję się komfortowo widząc się w lustrze, więc to najlepszy bodziec do ogaru.
Ponadto mam dość już zrzucania wszystkiego na złamanie kostki, lekarz stwierdził, że mogę już chodzić na basen i rower (miejski), więc nie szukam już wymówek.
Dzień 1:
-Chcę wypijać dwa litry wody dziennie, bo ostatnimi tygodniami czasami o 0,5 litra było ciężko. Wzięta butelka 1,5l wody z domu do pracy. Picie z dystrybutora nie zachęca, wolę widzieć butelkę na biurku i ile mi jej zostało do wypicia,
-Wieczorem pomiędzy pracą, a lekarzem - basen,
-W inny dzień w środku tygodnia rower,
-Zero podjadania po 21 (koło 1 w nocy chodzę spać),
-Dzisiaj przyjechałem do pracy na 8:45, chcę codziennie o minimum 5 minut wcześniej przyjeżdżać względem dnia poprzedniego,
-Plan na jutro: wypić szklankę wody z cytryną przed śniadaniem i kawą.
To są małe rzeczy, ale najpierw chcę wprowadzić na stałe (tj. minimum tydzień regularności) te mniejsze, by potem zwiększyć kaliber.
Jutro o tej samej porze rozliczę sobie to, co udało mi się zrobić. Miłego dnia.
#patrykijegonawyki #ogarniajsiezwykopem #nawyki
Nie wierzę Narcyzie xD
I wtedy spędzam jeszcze te 2 godziny robiąc jeszcze coś, by ten dzień był bardziej spełniony,
co
za 2 miesiace chcesz przychodzic najpozniej o 3:45?
W sumie cytrynę możesz dodawać do wody, którą bierzesz do pracy. Najlepsza lemoniada: cytryna, pomarańcza, ogórek i mięta. Mniam mniam.
Noga Ci jednak nie odpadła, że możesz jeździć na rowerze? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z cytryną bardzo spoko pomysł, jak nie zapomnę jutro rano to wezmę.
Odpadła, przyszyli mi nową :/ Teraz tylko pozostało mi zdobyć bieguny Ziemi, wystąpić w tańcu z gwiazdami i możesz mi mówić Patryś Mela. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Spoko, dziś sprawdzę apteki w poszukiwaniu ciemnych butelek i schowam potem do piwnicy, mam nadzieję, że porwane ofiary nie będą podpijały. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
To tyle detoksu sobie stosujesz,
(╯︵╰,)
(╥﹏╥)