Aktywne Wpisy
KwiatGromu +119
czy istnieje brzydszy budynek niż filharmonia w #szczecin? to jest dosłownie chamski blaszak jebnięty w ładnej okolicy xd i takie g---o jeszcze jakieś nagrody architektoniczne dostało xddd
mirko_anonim +51
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego wszyscy hejtują miasta powiatowe? Mieszkam w Tarnowie, dzisiaj przeczytałem na głównej komentarz, że to miasto emerytów i studentów, a studenci i tak wyjadą do Krakowa lub Rzeszowa.
Mi się tutaj podoba. Ceny nieruchomości były i zapewne nadal są dużo niższe niż w Krakowie. Są restauracje, bary. Osób w moim wieku (35 lat) wcale nie jest tak mało. Moja żona również nie narzeka na brak towarzystwa, ma swoje środowisko matek z małymi dziećmi, z którymi chodzi na spacery. Dla dzieci jest multum atrakcji. Jeśli chodzi o kulturę też jest ok, choć na koncerty zwykle trzeba się wybrać do Krakowa. Nie jest to problem, bo z Tarnowa do Krakowa jest blisko, a lubimy czasem spędzić sobotę poza Tarnowem.
Wybraliśmy miasto powiatowe, bo mieliśmy do wyboru:
a) kupno klitki 35m2 na własność w Krakowie
Dlaczego wszyscy hejtują miasta powiatowe? Mieszkam w Tarnowie, dzisiaj przeczytałem na głównej komentarz, że to miasto emerytów i studentów, a studenci i tak wyjadą do Krakowa lub Rzeszowa.
Mi się tutaj podoba. Ceny nieruchomości były i zapewne nadal są dużo niższe niż w Krakowie. Są restauracje, bary. Osób w moim wieku (35 lat) wcale nie jest tak mało. Moja żona również nie narzeka na brak towarzystwa, ma swoje środowisko matek z małymi dziećmi, z którymi chodzi na spacery. Dla dzieci jest multum atrakcji. Jeśli chodzi o kulturę też jest ok, choć na koncerty zwykle trzeba się wybrać do Krakowa. Nie jest to problem, bo z Tarnowa do Krakowa jest blisko, a lubimy czasem spędzić sobotę poza Tarnowem.
Wybraliśmy miasto powiatowe, bo mieliśmy do wyboru:
a) kupno klitki 35m2 na własność w Krakowie
To nadal żyje? Są gracze?
@carving85: nie żyje, została zamknięta ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W Hs'ie żeby cieszyć się grą musisz spełnić dwa punkty :
- Kupić/Wygrindować karty
- Z-----ć deck z neta i cieszyć się grą i legendą.
W duel
Tak naprawdę fakt że ktoś grał różnymi herosami to już był wyczyn, w takim hsie jeydnak każda klasa ma kilka archetypów, a tam mieli w------e na balans. Sam fakt że wprowadzenie systemu craftowania kart zajął im ponad rok
Jeżeli dla Ciebie duel był jakiś mega skomplikowany to nie wiem co byś powiedział gdybyś miał ogarnąć co się odjaniepawla w chociażby magic of gathering ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie pisze tu o insideowym kółeczku karcianych świrów, tylko o normalnym graczu, - bo gry są tworzone dla mass, więc trzeba postrzegać decyzje ubisoftu jako lepszy wybór finansowy, nie trafia
Ehhh
U mnie to samo.Nie bylo z kim grac
To juz nie te czasy,serio ;\