Wpis z mikrobloga

Najlepszy i najmocniejszy mini dron teraz w promocji na Gearbest. Za ok 45 zł z darmową przesyłką!

Świetna zabawka do latania po domu, ale i na niewielkim wietrze też daje sobie rady.
Po dołożeniu mini kamery jak ta mamy pełnoprawne FPV, a nie lagujące wifi. Wystarczy podłączyć 2 kabelki :)

Dron do nabycia tu:
FuriBee F36 2.4GHz 4CH 6 Axis Gyro RC Quadcopter One Key Automatic Return / 3D Flip / Headless Mode / Great RC Bez Ref

#gearbest #gb3birthday #promocje #drony #dji #chinskiecuda #budujedrona #fpv #rc #promocja #kupony #kodyrabatowe #cebula
eternaljassie - Najlepszy i najmocniejszy mini dron teraz w promocji na Gearbest. Za ...
  • 13
w tym dronie jest jakieś specjalne miejsce na zamontowanie kamerki?

@kizimajaro: na filmiku masz pod koniec sposób "montowania" kamerki, która to daje jakość raczej do niczego się nie nadającą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
żeby mieć drona z w miarę sensowną kamerką trzeba wydać raczej powyżej 100$, a nie ~10$
a żeby mieć porządnego drona to już wydatek powyżej 700/1500$ ( )
@Marcinnx: właśnie rozglądałam się ostatnio za dronami ale jedyny taki sensowny jaki znalazłam żeby coś nagrywał to był Phantom 3, po przespaniu kilku nocy stwierdziłam, że jednak nie jest to na mój budżet.. Jakiś za 100$ z kamerką pociągnąłby nagrywanie na dworze przez dłuższy czas niż 2 minuty? Przepraszam za głupie pytania, w sumie szukałam dronów tylko w PL..
@kizimajaro: specjalistą w tym fachu nie jestem, ale z tego co się orientuję po wpisach to tak kojarzę, że bywały jakieś wynalazki pokazywane w granicach 100-200$, których jakość nagrania już nie niszczyła oczu ( ͡° ͜ʖ ͡°) albo takie, które byłyby w stanie unieść kamerkę a'la GoPro..
musiałabyś droniarzy na tagu zapytać o to, to pewnie Ci coś polecą
mnie samemu się taki Phantomik marzy, ale też
@eternaljassie: taa.. wiem... ale skoro mirabelka pytała o montowanie kamerki, to wydawało mi się, że ma na myśli raczej jakąś a'la gopro, albo jakąś z dobrą jakością, a nie taką dzięki której wie, że w drzewo nie wleci ( ͡° ͜ʖ ͡°)