Aktywne Wpisy
KonserwatywnyMocny +418
Na TVP mówią że powodzianie mogli się umyć po raz pierwszy od 3 dni xD
Tymczasem ja myjący się co 5-7 dni xD
#powodz
Tymczasem ja myjący się co 5-7 dni xD
#powodz
latarnikpolityczny +342
#powodz
Moze mi ktos obeznany racjonalnie wyjaśnić jakim cudem ten bezdenny pustak zostal wiceministrem i nadal sie trzyma stolka?
Przeciez to jawnie bije w rzad Donalda, bo wydaje sie ze przeszliśmy juz etap smiechu i obecnie jestesmy na etapie zażenowania ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Moze mi ktos obeznany racjonalnie wyjaśnić jakim cudem ten bezdenny pustak zostal wiceministrem i nadal sie trzyma stolka?
Przeciez to jawnie bije w rzad Donalda, bo wydaje sie ze przeszliśmy juz etap smiechu i obecnie jestesmy na etapie zażenowania ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Myślę że chodzi mi o taką która przede wszystkim będzie wygodna w goleniu głowy - z dużym wyborem długości włosa (teraz jestem ogolony na 8 mm a chciałbym spróbować z krótszym). Golenie Brody to rzecz opcjonalna bo często gole się na zero jednorazówką.
A i może zna ktoś jakieś porady dla kogoś kto zaczyna golic głowę w ten sposób? Jakieś kosmetyki może, żeby zapobiec podrażnieniom.
No i oczywiście miłego dnia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#modameska #golenie
Samemu wygodniej by było.
Chyba że Ci chodzi o to żebym tam spytał - w takim przypadku to niezły pomysł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wydaje mi się ze brauna bym spróbował ( bo tylko te dwie firmy się liczą) ale zastanawiam się czy te maszynki łączą ze sobą możliwość ogolenia Brody albo na zero albo na kilka mm (vide 2-3 dniowy zarost) , oraz zgolenia głowy na jakieś.... Załóżmy 5 mm :-)