Wpis z mikrobloga

Mireczki, poszukuje urządzenia które zamieni klasyczne głosniki/słuchawki w bezprzewodowe. Potrzebny mi adapter bluetooth(?) w wersji stacjonarnej do podłączenia microlabów solo7c oraz słuchawki akg/sennheiser.
Z rozeznania, które zrobiłem u nas wydaje się to być dość egzotycznym towarem - wersja mobilna. Słabo też z jakimiś opiniami w internecie. Ktoś z Was miał z czymś takim do czynienia? Polecicie coś?

funk - Mireczki, poszukuje urządzenia które zamieni klasyczne głosniki/słuchawki w be...

źródło: comment_ez9WCnyqCgVMqbT49eUhYxeqnVAaozlh.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@piotreek88: A więc to tak. Więc faktycznie lipa. Myślałem, że po prostu leci strumień danych i jedyne co wtedy powoduje gorszą jakość to słabej jakości elektronika która już wysyła na słuchawki sygnał jak i one same. Czyli takie cuda tylko do rozmowy telefonicznej się nadają czy głośniczek bluetooth na budowę/piknik.
  • Odpowiedz
@rzeznia22: z tym profilem mam radio w samochodzie o ile się nie mylę i nie jest źle, a nawet całkiem spoko, ale do domowego stereo dla mnie to za mało.

Mam chromecast audio i jest już ok, aczkolwiek ten sam kawałek z cd brzmi minimalnie lepiej na moim stereo
  • Odpowiedz