Aktywne Wpisy
Poznałam chłopaka w #poznan nie #tinder Na pierwszą randkę zaprosił mnie na kawę. Było bardzo fajnie. Teraz znowu proponuje kawę. Nie chce na kawę chce na obiad. Mam mu powiedzieć wprost czy się obrazi i pomyśli że jestem roszczeniowa? Chciałabym żeby trochę bardziej się postarał. Jesteśmy dorośli #logikarozowychpaskow #rozowepaski #randkujzwykopem
ElementalX7 +80
#famemma "Spokojnie, Youtube nie ściągnie nam konfy" YouTube:
A tak swoją drogą, to chyba po tym ostrzeżeniu nie mogą nic publikować przez tydzień, jaki pech tak kilka dni przed galą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak swoją drogą, to chyba po tym ostrzeżeniu nie mogą nic publikować przez tydzień, jaki pech tak kilka dni przed galą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chciałam tylko ukazać jej hipokryzję CO NIE OZNACZA ŻE NATARCZYWE GADANIE POKAŻ CYCKI JEST OKEJ CO JUŻ MI ZOSTAŁO KILKA RAZY WYTKNIĘTE ŻE NIBY POCHWALAM
Komentarz usunięty przez autora
no bo jak jej pisałaś "mogłaś się spodziewać bo pokazujesz cyce na wykopie" to masz 100% racji
ale jak tobie pisali "mogłaś się spodziewać udzielając się na wykopie" to było oburzające i krzywdzące
no i najlepsze, że jak laska pozwala na wrzucanie swoich cyców to kręcisz noskiem ale sama potem z radością repostujesz.
cały czas gniję
@Hannahalla:
Komentarz usunięty przez autora
@Hannahalla: Ja ci już spokój dam. Widzę, że nie rozumiesz o co mi chodzi a nie mam zamiaru cię jakoś męczyć dla zabawy.