Wpis z mikrobloga

@xXProLiteXx: @worldmaster: @stekelenburg5: @Gaskin: @WuDwaKa: @SmallCaracan: @chonakawe: @magenciorek: @Ulubiona: @wiecejnizjednozwierze: @GuessWho_sRandy: Nie chciałam jej obrażać czy rozpętać cholera wie jakiej afery, skąd miałam wiedzieć że od pokazywanie piersi do zbiornikowego trójkąta jest taka niedaleka droga :/
Chciałam tylko ukazać jej hipokryzję CO NIE OZNACZA ŻE NATARCZYWE GADANIE POKAŻ CYCKI JEST OKEJ CO JUŻ MI ZOSTAŁO KILKA RAZY WYTKNIĘTE ŻE NIBY POCHWALAM
  • Odpowiedz
@Hannahalla: Ej ale nikt nie mówi że takie praktyki są w porzo, ogólnie to te mireczki co się tak zachowały powinny zostać wyproszone z imprezy. Mi bardziej chodzi o miękkowackowe praktyki cenzurowania w wykonaniu moderacji.
  • Odpowiedz
Chciałam tylko ukazać jej hipokryzję

no bo jak jej pisałaś "mogłaś się spodziewać bo pokazujesz cyce na wykopie" to masz 100% racji
ale jak tobie pisali "mogłaś się spodziewać udzielając się na wykopie" to było oburzające i krzywdzące

no i najlepsze, że jak laska pozwala na wrzucanie swoich cyców to kręcisz noskiem ale sama potem z radością repostujesz.

cały czas gniję

@Hannahalla:
  • Odpowiedz