Mirki, zrobiłem spory update poradnika piwnego na wakacje. Jak ktoś z Was jedzie latem nad morze, to ma wszystko pod ręką. Nie wiem jak w wersji mobilnej z mapką, ale powinna śmigać :)
Jeśli czegoś Wam brakuje (żarcie?) to dajcie znać.
@Prox: Dobra robota! Praktycznie ze wszystkim co opisane w Gdyni się zgadzam. Moim zdaniem ceny w Kandelabrach nie są kosmiczne, browary od 8-9 zł do ~14 zł. W zestawach z jedzeniem parę złotych taniej. Hopkins ma przesadzone ceny za lane piwo 13-15 zł i przy obecnej obsłudze to już go niestety nie mogę polecać ;/ Śródmieście już jest chyba mniej hipsterskie, Główna Osobowa i Carmnik (oba na tej samej ulicy) mocno
@Prox: No właśnie nie widziałem szefa Sebastiana, a z nowymi pracownikami to nawet nam się gadać nie chciało. Dzięki za informację, to już definitywnie będę wiedział, że nie ma co mu dawać kolejnej szansy. Szkoda, bo było tam kiedyś bardzo przyjemnie.
@Prox: Królu złoty, a nie wiesz przypadkiem czy da się gdzieś w Trójmieście kupić/wypić piwo piernikowe? Zasmakowałam kiedyś w Toruniu, ale nigdzie indziej nie widziałam ( ͡°ʖ̯͡°)
I pomyśleć, że po tylu latach afer i sk00rwysynstwa w wydaniu PiS dalej są tutaj łby zakute które jedyne co mają w głowie to A ZA PEŁO OSMIORNICZKI UGABUGA xD wyborcy PiS to największe dno intelektualne jakie spotkało ten kraj #sejm #polityka
Jeśli czegoś Wam brakuje (żarcie?) to dajcie znać.
Klik: http://piwolucja.pl/felietony/dobre-piwo-w-trojmiescie/
#piwo #craftbeer #pijzwykopem #piwnahipsterka #trojmiasto #poradnik
Hopkins ma przesadzone ceny za lane piwo 13-15 zł i przy obecnej obsłudze to już go niestety nie mogę polecać ;/
Śródmieście już jest chyba mniej hipsterskie, Główna Osobowa i Carmnik (oba na tej samej ulicy) mocno