Wpis z mikrobloga

Zapraszamy poniżej wszystkich, którzy 1000 razy pytali kiedy ILIFE V5 w magazynie EU? WŁAŚNIE TERAZ!!! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Poza dostawą do lokalnego magazynu mamy dla was kupon rabatowy na te produkty:
8% zniżki na każdy odkurzacz z kuponem: H12MOQOUC

Niestety ilość produktów jest ograniczona i mogą rozejść się bardzo szybko, wiec nie czekajcie jeżeli szukacie danego modelu to jest chyba najlepsza okazja.Magazyn Europejski (szybka dostawa i brak cła/vatu), świeża dostawa i kupon promocyjny!

ILIFE V5 Intelligent Robotic Vacuum Cleaner - 50 sztuk - w cenie $112.30
ILIFE V5S Pro Intelligent Robotic Vacuum Cleaner - 44 sztuki w cenie $156.39
ILIFE X5 Smart Robotic Vacuum Cleaner - 118 sztuk za $127.05

#gearbest #ilife #promocje #okazje #cebula #cebuladeals
GearBest_Polska - Zapraszamy poniżej wszystkich, którzy 1000 razy pytali kiedy ILIFE ...

źródło: comment_MhV02FaYp1UQUFruM6upLhby4r9vWpaW.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GearBest_Polska: Macie jakąś opcje wpisania się na listę gdy pojawi się na promocji konkretny model? Jestem zainteresowany którąś wersją z turboszczotką i czekam na jakąś fajną promocję z magazynami w UE.
  • Odpowiedz
@GearBest_Polska: A powiesz mi jeszcze który z tych modeli jest najlepszy, najdokładniejszy do odkurzania podłóg? Mam psa i ta turboszczotka jest konieczna. Te mopy dają cokolwiek? Dobre zbieranie w dywanu w sumie nie jest jakoś konieczne.
  • Odpowiedz
@Doleginho: Ciężko powiedzieć, który jest najlepszy, bo każdy ma swoje zdanie na ten temat. Obejrzyj kilka recenzji na yt każdego modelu i zdecyduj. Bardzo dobre opinie ma np. odkurzacz Xiaomi, ale jest sporo droższy od tych ILIFE. Z tych na przecenie najwięcej funkcji ma X5 ale jest trochę głośniejszy niż V5, więc jak widzisz zależy komu na czym zależy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz