Wpis z mikrobloga

@Choir: wydaje mi się że właśnie kobiety nie potrafią odróżniać seksu od miłości i czasami mogą niezdrowo reagować kiedy nie odwzajemni się tego drugiego, ale laska kumpla aż tak głupia chyba nie jest. A może jest.

@Lukasz_Stanislawowski: każda jest tak samo głupia. Albo to jeden numer i się nigdy nie widzicie więcej albo daj sobie siana. A w Twoim przypadku na dzień dobry odpuść.
  • Odpowiedz
@Purple: nie usprawiedliwienie a sama prawda, myślę że każdy ma w sobie coś co powoduje że staje się czasem najgorszym #!$%@?, każdy czasem potrzebuje zrobić coś złego, niekoniecznie chcąc szkodzić innym.

Nie usprawiedliwiam się, wiem że moralnie jest to złe. No ale co z tego.
  • Odpowiedz
@kMarek: jaki nóż w plecy, zastanów się.

Ona jest dyskretna ja też, zakładam że nigdy się nie dowie, nie wpłynie to w ogóle na jego życie, w żaden sposób, poza tym że dziewczynę będzie miał zadowoloną:)

Już pisałem na jakich zasadach to wszystko działa, na moich, nikt nie traci.
  • Odpowiedz
@Lukasz_Stanislawowski: Po podobno to Twój dobry kumpel... Jakby facet od tej laski był dla Ciebie obcy to ja nie widzę problemu, no ale kumplowi to bym raczej powiedział, niż przespał się z jego laską i wszystko ukrywał w myśl zasady "czego oczy nie widzą".
  • Odpowiedz