Aktywne Wpisy
mickpl +285
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Habebok +22
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
I jeszcze jedno pytanie - mam mobile vikings i widzę, że ciągle korzysta tylko z nadajników tej sieci, w moim poprzednim Huaweiu często korzystał z Playa i bodajże Tmobile a tu tego nie ma, przez co wydaje mi się, że mam czasami problem z zasięgiem.
I jeszcze jedno pytanie - da się jakoś aktualizować automatycznie tapety ekranu blokady? Czy jest tylko tych kilka i tyle?
#xiaomi
Sprawdz czy masz wlaczony przesyl danych w roamingu i ogolnie roaming.
Kupiłem 4 szkła (3 na "4X" i 1 na "4" różowego) i żadne nie pasuje na 4X (w tym mocolo) ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kupowałem z tego AZE szkło na RN3 Pro, wersja international (kate) bo tylko oni w polsce mieli a nie chciałem czekać miesiąca z chińczyka.