Aktywne Wpisy
ProstyHuop +27
#przegryw koledzy pisze chyba ostatni post na tym tagu bo się na nim nie odnajduje. Okazuje się ogułem że każdy tutaj ma jakiś kolegów na jakimś discordzie i se gadają (do tego wychodzi że są grupy huopskie podzielone i są wojny) a do tego wyszło że znają huopy tego scatmana a ja nie znam a do tego jeszcze wszystkiego każdy zaczął pisać że ja gej ja gej a ja nie
Fishwater +117
Zwalilem sobie po 15 dniach przerwy
#mikrokoksy
Dlaczego uwazasz, ze paski sa nieprzydatne? No mi z takim poziomem wegli nie grozi raczej wypadniecie z ketozy, ale kontrolnie? Tzn w razie watpliwosci, bo juz kilkudniowe zmiany nastroju, samopoczucia itp sie pojawily?
A jaki masz powód żeby obawiać się wypadnięcia z ketozy? Można specjalnie starać się osiągać jak największe stężenia BHB, ale jak tylko zrzucasz wagę to rób tak
Przykladowo:
Ś: jajecznica z dwoch jajek z pieczarką i polowa nieduzego pomidora.
O: Kotlet schabowy w panierce z siemienia/mielony upieczony pod serem np. Do tego swiezy ogorek i salata, smietanka 30%
K. Pizza z mozzarelli z pieczarkami, szynką, zielona papryką
Wiem, ze to blad, bo nie licze wszystkich makro, tylko trzymam ilosc wegli, ale poki co wagi ubywa, obwodow
Alkohol raz na jakis czas, wiadomo. Po prostu zwrocilam uwage na to, ze szybciej mi zaszumialo, nigdy nie mialam na celu die upic jako upic, wiec teraz po prostu jestem bardziej "ekonomiczna" ;)