Aktywne Wpisy
salanderek +461
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
WielkiNos +254
Palacze to nie najbardziej uciśniona grupa tylko najbardziej roszczeniowa, która nie dba o nic poza możliwością realizacji swojego uzależnienia.
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
Kod WYKOP80 przy zamówieniu daje wyjątkowo wydajny #hosting (#serwery) za mniej niż 100zł na 2 lata lub za mniej niż 60zł na rok, z takimi ficzerami jak:
- certyfikaty letsencrypt
- 50gb przestrzeni bez dodatkowych limitów na ilość poszczególnych składników hostingu
- gwarantowane zasoby cpu i ram z automatycznym i bezpłatnym skalowaniem w przypadku zaistnienia takiej potrzeby - nowość na polskim rynku - do tego całość na dyskach SSD i SSD pci-e
- backup co godzinę z dostępnością na 21 dni wstecz - automatyczne przywracanie z poziomu panelu
- budowa cloudowa - wydajność i niezawodność
- zmiana wersji #php, mozliwość włączania i wyłączania modułów php oraz możliwość zarządzania parametrami php.ini - #webdev
Czego chcieć więcej? Zamów na rok lub na dwa już teraz. Ilość użyć kodu ograniczona do 100.
Komentarz usunięty przez autora
@webh:
zeby choc maile przychodzily na czas...
@handler: upewnię się i wrócę z odpowiedzią
@sylwek2k: o jakich mailach mówisz?
O prywatnych, ktore sa wychwytywanych przez catch all i przekierowywanych na inny adres
@sylwek2k: zgłaszałeś problem przez support?
@webh:
yyy....