MroczekBall3D MroczekBall3D 16.05.2017, 14:14:58 2 #naukaprogramowania #programowanieZastanawiam się, by nie zrobić kolegom ze szkoły paru lekcji nt. programowania aplikacji okienkowych w .NETJestem w 3 klasie technikum, na profilu informatycznym.Zastanawiam się, czy wypali oraz co by robić na tych "lekcjach".W sensie myślę, nad jednym projektem, którego byśmy skrobali po trochu. Co sądzicie? maciej__ Cronox
MroczekBall3D MroczekBall3D 16.05.2017, 14:18:47 0 @ananasowa_pythonistka: Strzelam (obstawiam), że pewnie nic :DPochodziłbym po klasach i popytał kto chętny i jaką wiedzę już posiadają.
fegwegw fegwegw 16.05.2017, 14:19:28 0 @MroczekBall3D: jakie masz kwalifikacje, aby takie szkolenie przeprowadzić?
MroczekBall3D MroczekBall3D 16.05.2017, 14:20:33 0 @fegwegw: Tu nei chodzi o szkolenie, w żadnym wypadku. Po prostu pokazanie pewnych podstaw
DurszlakTenPrawdziwy DurszlakTenPrawdziwy 16.05.2017, 14:28:53 0 @MroczekBall3D: xD podstaw na programach okienkowych ? Iksthe
Zastanawiam się, by nie zrobić kolegom ze szkoły paru lekcji nt. programowania aplikacji okienkowych w .NET
Jestem w 3 klasie technikum, na profilu informatycznym.
Zastanawiam się, czy wypali oraz co by robić na tych "lekcjach".
W sensie myślę, nad jednym projektem, którego byśmy skrobali po trochu. Co sądzicie?
Komentarz usunięty przez autora
Pochodziłbym po klasach i popytał kto chętny i jaką wiedzę już posiadają.
Komentarz usunięty przez autora