Wpis z mikrobloga

kurde :( dziś doszła paczka z usa do mojego miasta, i po 4h ciule stwierdzili że zwracaja ja do USA, bo niby zły adres wpisali w NZXT - liczyłem że może ją zatrzymam w sortowni albo coś, bo w poniedziałek to juz może byc w Warszawie ()
@gvynblejd: To musiała ta paczka do jakiś #!$%@? osób trafić.. Bo z reguły jak jest zły adres/nie ma adresu to się dzwoni w tym przypadku do Ciebie i prosi o adres. Chyba, że nie ma telefonu podanego no to wtedy przykro mi, wina nadawcy że źle dane wpisał.
I nie może tylko na pewno w poniedziałek będzie już w warszawie, jeżeli już jej tam nie ma.
@Hack3rz tak jest na WERze - przygotowana do wysyłki do Warszawy. Byłem dziś rano na poczcie koło mnie i babeczka mówiła że nic nie poradzi przez weekend (fajny milf btw ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) ale zebym przyszedł w poniedziałek rano zeby spróbować zatrzymać paczkę w Warszawie. Ofc płatnie.

@r5678 Babeczka sprawdziła w systemie i podała mi adres na jaki byla adresowana paczka - mówie że to jest
na poczcie rano była już inna babeczka jakiś stary moher, poszła do kierowniczki i stwierdziły ze nic nie mogą zrobic ( ͡° ʖ̯ ͡°) mimo iż 2 dni wczesniej mogły. paczka jeszcze dzis była w Komornikach, zadzwoniłem do poczty która to cofneła i się upierali ze taki adres nie istnieje( ͡° ͜ʖ ͡°) koniec końców spróbują przechwycic paczke w warszawie i cofnać