Wpis z mikrobloga

To my tu rzadzimy i jak będzie trzeba to i kopać będziemy sami tak jak było do niedawna.

@pawlo74: Wiesz ile czasu musiało by minąć, aby trudność spadła do poziomu umożliwiającego kopanie na PC ? Nierealne i kopalnie dobrze o tym wiedzą.
  • Odpowiedz
@pawlo74: @TM76: Mnie ciekawi jak by to wygladalo po hard forku gdy nagle bardzo spadnie moc sieci. Tylko wydluzy sie znacznie czas wydobycia bloku czy moze bedzie mialo to wplyw na bezpieczenstwo calej sieci?
  • Odpowiedz
Wiesz ile czasu musiało by minąć, aby trudność spadła do poziomu umożliwiającego kopanie na PC ?

@TM76: a kto powiedział, że na pecetach? Ja kopania na pecetach w ogóle nie widzę to nierealne ale na GPU to już co innego.
  • Odpowiedz
@TM76: przede wszystkim nikt nie mówi tutaj o hard forku i o zmianie algorytmu kopania. To nie wchodzi w grę, to było by nie w porządku co do uczciwych kopalni, które nie oszukują, kopią zawsze pełne bloki i chcą SegWita jak Bitfury.
Tu chodzi o to, ze my tu rządzimy czyli pełne węzły. My weryfikujemy bloki i od nas będzie zależeć ktore bloki uznamy za ważne. Jeżeli nie będziemy uznawać
p.....4 - @TM76: przede wszystkim nikt nie mówi tutaj o hard forku i o zmianie algory...
  • Odpowiedz
@pawlo74: "my", "my", "my" ... Tobie ktoś płaci za tak mocne wmawianie ludziom słowa "my".

Grube ryby zrobią co chcą i kiedy chcą. "my" zginą jak hipisi w latach 70-tych.
  • Odpowiedz
@pawlo74: Dlaczego jesteś wulgarny i klniesz ? To objaw słabości, tak reaguje ktoś kto nie ma racji i nie ma argumentów.

Tobie wydaje się, że ze społecznością coś znaczysz, bo widzisz jakąś być może i dużą społeczność. Tylko jeden fakt znaczący jest, że 99% tej społeczności swoimi możliwościami nie ma nawet ułamka procenta siły grubej ryby. Bez odbioru.
  • Odpowiedz
Płatny trol?

@pawlo74: Nazywaj sobie mnie jak chcesz. Zauważyłem tylko fakt, że jesteś agresor na coś co jest tylko i wyłącznie środkiem manipulacji. W każdej chwili zrobi się z obecnych 7000 pln 50 pln i nie zrobisz nic.
  • Odpowiedz
@TM76: trol nie wiem ale magik z ogromną wiedzą merytoryczną na temat bitcoina. Pogadaj sobie z @Amelek on też tak twierdzi i poziom wiedzy podobny ( ͡° ͜ʖ ͡°) Teraz czeka na $500 ty jak widzę jesteś lepszy o kilka wielkości, 50 pln??? Hmmm…
  • Odpowiedz
@TM76: Ten wiecznie obrażających wszystkich zdesperowany starszy człowiek Rybka DWA ? Jesteś Rybka? Czy Amebą RYBKI:) Nie martw się też tutaj miałem chwilowo jakaś Amebę :)
  • Odpowiedz
@TM76: Wiesz to zobaczymy co się będzie działo. Akurat BU co sygnalizują kopalnie to się wysypało już z 5razy nikt przy zdrowych zmysłach tego nie wdroży. Górnicy sobie mogą sygnalizować co chcą i tak nie przejdzie, mogą wykonać HF do BU i stanie się to co masz na bitfinex teraz BU jest po 100$ a Core ma resztę. Stosunek monet jakby fork był jest 1:10.

Problem w BTC jest centralizacja
  • Odpowiedz