Patrzcie jaka mnie spotkała sytuacja na nowym osiedlu gdzie dopiero urządzam mieszkanie! Dzwoniłem do administracji pytać się o co chodzi, dowiedziałem się że to parking z prywatnych pieniędzy mieszkańców.
Jakie konsekwencje prawne grożą mi jeżeli nie przestane tam parkować?
@a00dam: @musiol108: @Maniek145: @dan3k: Stosowne by było wywiesić tą kartkę na wejściu do bloku 11 i dopisać że udzielam korepetycji z języka polskiego ?
@Kolacze: dzwoniles do administracji i dowiedziales sie, ze parking zbudowali sobie mieszkancy tego bloku z wlasnych pieniedzy. Czego jeszcze nie rozumiesz?
@Kolacze: Z tego co rozumiem zarzucają Ci że łamiesz znak 'zakaz ruchu' i do tego może przyczepić się policja. Jak rozumiem, to Ty też możesz zadzwonić po policję że oni mają w powarzaniu ten znak.
@Kolacze: Prawne zapewne żadne, ale całkowitym przypadkiem może się zdarzyć, że ktoś porysuje ci samochód, przebije opony i urwie lusterka. Przypadkiem. ( ͡°͜ʖ͡°)
Dzwoniłem do administracji pytać się o co chodzi, dowiedziałem się że to parking z prywatnych pieniędzy mieszkańców.
#wykop #pomoc #mieszkanie #sasiedzi
Stosowne by było wywiesić tą kartkę na wejściu do bloku 11 i dopisać że udzielam korepetycji z języka polskiego ?
Jak rozumiem, to Ty też możesz zadzwonić po policję że oni mają w powarzaniu ten znak.
@Kolacze: Prawne zapewne żadne, ale całkowitym przypadkiem może się zdarzyć, że ktoś porysuje ci samochód, przebije opony i urwie lusterka. Przypadkiem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)