Wpis z mikrobloga

@RedBaron: btw TVN potrafi krytycznie wypowiedzieć się o PO, KOD, nowoczesnej itp. (np. Madera, alimenty kijowskiego, spor o przywództwo w KOD i PO, konflikty wewnątrzpartyjne, faktury kijowskiego, i wiele innych tematów) , TVP (odkąd rządzi PIS) i TV Republika nie wypowiadają się krytycznie o PIS. Taka subtelna różnica miedzy lewacko-żydowska telewizja a prawdziwymi polskimi mediami. Mam wrażenie, że najbardziej zmanipulowana grupa społeczna w Polsce są prawdziwi polscy patrioto-prawacy. Jeżeli sie z
@gloglo: To mój błąd przyznam się wystarczyło spytać czemu ramie w ramie idziecie z szechterem kwasniewskim i Komorowskim i z nimi starzy ubecy ze swoimi emeryturami rzędu 10kpln
@RedBaron: czemu znów piszesz do mnie, że ja idę?! Kiedy z kim? Widziałeś mnie? Do osób uczestniczących w miesięcznicach smoleńskich też kierujesz pytanie czemu idą ranię w ramię z Piotrowiczem prokuratorem w stanie wojennym? Pragnę Ci przypomnieć, że ambasador polski w Niemczech z ramienia PISu to tw Wolfgang - mąż Pani prezes trybunału konstytucyjnego.