Aktywne Wpisy
maxciekpl +402
Iudex +143
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Warto przeczytać.
Moją uwagę zwrócił fragment:
i powiem szczerze, że po tym co Pan Krzysztof powiedział dziś w Nowa TV na żywo - gdzie nagle mówił, że w Polsce wszystko było ok, w samolocie też dopiero potem w EGIPCIE coś się zaczęło dziać gdzie kilka dni temu wzywał kolegów Magdy do zgłoszenia się i wyjawienia prawdy, wczoraj o możliwym powiązaniu ze sprawą Kaczorowskiej a dziś totalnie wyglądało to na pomijanie możliwego wątku polskiego oraz dyskredytowanie internautów...gdzie rozważanie wersji również podanych przez internautów dziś oficjalnie potwierdził Minister Sprawiedliwości oraz Prokurator Krajowy...
Nie wiem co o tym wszystkim myśleć...
#magdazuk #magdalenazuk #egipt #csiwykop