Aktywne Wpisy
rewizjonista +9
Jako że zdjęcie wrzucone w komentarzu wywołuje takie emocje chciałbym aby ukrofile wrzucili mnie od razu na czarną listę.
Transport czołgu na Ukrainę. Zdjęcie zrobione dziś w #chelm
Transport czołgu na Ukrainę. Zdjęcie zrobione dziś w #chelm
Nie-wazne1 +10
Powie mi ktos dlaczego w Krakowie w okolicach rynku slyszec w wiekszosci ukrainski jezyk zamiast Polskiego. Angielski to nie dziwne bo turysci. Skad ci ukraincy maja pieniadze na drogie ciuchy czy jedzenie w centrum? Poza tym oni tak glosno ******** ze musza wszyscy wokolo wiedziec ze pochodza z panstwa ktore ledwo co powstalo I juz chce wszystkimi rzadzic. Wy Polacy naprawde nie widzicie ze oni wam na glowe wychodza. Przyjezdzaja tutaj I
#seriale #bettercallsaul #breakingbad
@robvan: ojjjj, myślę że tak łatwo to się nie skończy
Bardzo dobry odcinek. Jeden z lepszych w tym sezonie. A jeśli mówimy o wątku Jimmiego to raczej najlepszy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@robvan: ja stawiam że Chuck po prostu umrze, albo dostanie wylewu, a Kim zostanie w jakiś sposób udupiona i straci uprawnienia prawnicze. Wyrzeknie się Jimmiego i zrobi mu inbe a ten stanie Saulem.
Dużo fajnych rzeczy o tym jak używają dymu jako nośnik światła w scenach w domu bez prądu. Albo jakie są regulacje gdy w
Jest też Stitcher, np tu http://www.stitcher.com/podcast/bald-move/better-cast-saul-better-call-saul-unofficial-podcast
Przecież tego gównianego wątku przestępczego nie da się oglądać, jakbym chciał śledzić takie #!$%@? to bym oglądał BB, a nie spin-off. Gdy widzę dziadka na ekranie i zaczynają się dwudziestominutowe sceny gdy dziadziuś w ciszy próbuje zarzucić tramposzki na linię średniego napięcia* to szlag mnie trafia.
*albo dziadziuś przez dziesięć minut