Wpis z mikrobloga

Ok, w Better Call Saul chyba każdy bardziej lubi wątek Majka, Fringa i ogólnie ten tajemniczy, przestępczy półświatek, niż wątek głównego bohatera. Ja również, i bardzo się cieszyłem że w nowym sezonie jest tego więcej. Ale S03E05 to mistrzostwo. Odcinek całkowicie skupiony na skomplikowanej relacji dwóch braci, ich walce na sali sądowej. Dostaliśmy świetny serial prawniczy, lepszy niż takie Suits kiedykolwiek było. Jaranko, czekam na więcej (chociaż teraz spodziewam się powrotu wątku przestępczego, Jimmiego w kolejnym odcinku będzie pewnie mniej).
#seriale #bettercallsaul #breakingbad
NieBojeSieMinusow - Ok, w Better Call Saul chyba każdy bardziej lubi wątek Majka, Fri...

źródło: comment_Ri2qLPhMI4a4433vTGwV0kb8FINHsq0Z.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NieBojeSieMinusow: nigdy nie lubię w serialach jak jest odcinek który przedstawia tylko jeden wątek. Tutaj nawet tego nie poczułem, a właściwie to byłbym zniesmaczony jakby było inaczej. Istny majstersztyk.
  • Odpowiedz
Chce zobaczyć Chucka na kolanach gdy go będą wiązać w kaftan.

@robvan: ja stawiam że Chuck po prostu umrze, albo dostanie wylewu, a Kim zostanie w jakiś sposób udupiona i straci uprawnienia prawnicze. Wyrzeknie się Jimmiego i zrobi mu inbe a ten stanie Saulem.
  • Odpowiedz
@NieBojeSieMinusow: Polecam podcast pod tą samą nazwą - po każdym odcinku jest godzinna dyskusja głównie o kwestiach wokół produkcji. O tym o czym wspominasz była mowa w S3 E3 - jest nacisk żeby w każdym docinku choć na chwile przewinęła się właściwie każda możliwa postać, grube wyzwanie!

Dużo fajnych rzeczy o tym jak używają dymu jako nośnik światła w scenach w domu bez prądu. Albo jakie są regulacje gdy w
Saeglopur - @NieBojeSieMinusow: Polecam podcast pod tą samą nazwą - po każdym odcinku...

źródło: comment_cmLo1YV3qr3iJbAl6cASdlO7TKVJ1Qrv.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
w Better Call Saul chyba każdy bardziej lubi wątek Majka, Fringa i ogólnie ten tajemniczy, przestępczy półświatek, niż wątek głównego bohatera

Przecież tego gównianego wątku przestępczego nie da się oglądać, jakbym chciał śledzić takie #!$%@? to bym oglądał BB, a nie spin-off. Gdy widzę dziadka na ekranie i zaczynają się dwudziestominutowe sceny gdy dziadziuś w ciszy próbuje zarzucić tramposzki na linię średniego napięcia* to szlag mnie trafia.

*albo dziadziuś przez dziesięć minut
  • Odpowiedz
@sgsman: ta #!$%@? scena z wymienianiem baterii xd to był pierwszy odcinek trzeciego sezonu i po nim już miałem sobie darować ten serial, ale na szczęście drugi odcinek by lepszy
  • Odpowiedz