Aktywne Wpisy
Pracuję na pełen etat, zarabiam powyżej średniej krajowej i nie stać mnie na nic.
Kawalerka w warszawie to koszt około 3300 PLN ze wszystkim. Na jedzenie wydaje około 1800 PLN - czasem gotuje sam, czasem na mieście. 150 PLN place za paliwo. około 100 PLN to leki (problemy skórne) i dodatkowe 150 PLN to jakaś chemia, papier toletowy itp. 200 PLN place za rozrywkę tj. pójście w miesiącu na tenisa / squasha / kręgle lub wyjście ze znajomymi na drinka lub szisze. Zostaje mi około 1000 PLN.
Tymczasem znajomi, którzy maja mieszkanie po babci, kupili im ich bogaci rodzice i pracują w Dino przy takim samym trybie życia maja na koniec miesiąca na koncie znacznie więcej niż ja.
Nie
Kawalerka w warszawie to koszt około 3300 PLN ze wszystkim. Na jedzenie wydaje około 1800 PLN - czasem gotuje sam, czasem na mieście. 150 PLN place za paliwo. około 100 PLN to leki (problemy skórne) i dodatkowe 150 PLN to jakaś chemia, papier toletowy itp. 200 PLN place za rozrywkę tj. pójście w miesiącu na tenisa / squasha / kręgle lub wyjście ze znajomymi na drinka lub szisze. Zostaje mi około 1000 PLN.
Tymczasem znajomi, którzy maja mieszkanie po babci, kupili im ich bogaci rodzice i pracują w Dino przy takim samym trybie życia maja na koniec miesiąca na koncie znacznie więcej niż ja.
Nie
ruskizydek +4
pewnie nazbierało mu się tego trochę, może mode cofnie bana, ale widać że jest bardzo blisko bana i żeby być bezpiecznym to musiałby chyba nic nie zakopywać, bo nawet za pomyłkę moda można mieć bana
Dostał bana za wielokrotne zakopywanie znaleziska bez powodu (rzekome duplikaty)
@Annak1975_v2: póki nie łamie regulaminu to nie dostanie bana, proste.
@Nagor: domyślam się, o czym pisałem wcześniej, że musiało się coś nazbierać. Ale gdy zakopał znalezisko jako duplikat, gdzie znalezisko w rzeczywistości jest duplikatem, to nie powinno być ukarane.
nie łapie żartu. Cenzura nie ma barw politycznych. Wprowadzali ją zarówno ekstremiści prawicowi jak i
@PafnucyMaj: to nie żart, moderacja na wykopie ma poglądy lewicowe i o wiele łatwiej przechodzi tu usuwanie znalezisk i użytkowników bardziej konserwatywnych, więc ban dla niego a cenzura to dwie zupełnie różne i rzeczy, które nie są powiązane
Komentarz usunięty przez moderatora
w przypadku 4konserw chodzi o mowe nienawiści - o komentarze rasistowskie, antysemickie itp. Czepiają się, że moderacja usuwa szczególnie rażące przypadki rasizmu czy antysemityzmu i nazywają to cenzurą. W wypadku Ospena chodzi dosłownie o to, że zakopał duplikat, który faktycznie