Aktywne Wpisy
Nooleus +65
Ide na autobus, ktoś #!$%@?ł gitare xD. Sprawna, wracam do domu z nią i teraz pytam mame czy mnie podwiezie do szkoły xD
MishMashStudio666 +423
Na specjalne życzenie pewnego przesympatycznego Mireczka popełniłem o to taki pierścionek. Wytyczne były takie by kamień był niebieski i wpadający w zieleń (upolowałem szafir), towarzystwo diamentów (umieściłem) oraz dość filigranowa konstrukcja. Zadanie tość trudne bo kamień dość głęboki i trzeba go osadzić wysoko by swoim szlifowanym spodem nie wbijał się w palec wybranki😉
Życzę wszystkim miłego dnia i pysznej kawusi
#rozowepaski
#niebieskiepaski
#zareczyny
#jubilerstwo
#pierscionek
#mishmashstudio666
Życzę wszystkim miłego dnia i pysznej kawusi
#rozowepaski
#niebieskiepaski
#zareczyny
#jubilerstwo
#pierscionek
#mishmashstudio666
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Trochę to dziwne, że Depeche Mode wydało swój najlepszy album od 12 lat pod zupełnie nowym szyldem... Wróć. To tylko kolejna wolta Norwegów z zespołu Ulver. Po raz kolejny wywrócili swój styl do góry nogami - tym razem dla słuchaczy przygotowali klasyczny synthpop z nawiązaniami do swojego opus magnum, czyli "Perdition City". Nie polega to, jak w przypadku DM, na bezczelnym autocytowaniu i odgrywaniu po raz wtóry tych samych dźwięków. Bardziej porównywałbym do do dziecięcej, trochę naiwnej inspiracji. Nie jest to płyta, która zrewolucjonizuje gatunek, ale Norwegowie na pewno mają talent do ładnych melodii.
#muzyka #synthpop
#ryszarddzejms2017 <= godne polecenia utwory i płyty z 2017
Artysta mniej znany, ma o tyle łatwo, że często inspiruje się tuzami, dorzuca coś od siebie i efekt końcowy nierzadko jest satysfakcjonujący, jeśli wręcz nie wzorowy.
Artysta mniej znany ma też o tyle lepiej, że jego płyta może przejść bez większego echa, a artyści znani takiego przywileju nie mają, więc się ich trochę roastuje jak Depeche Mode właśnie.
No ale Ulverowi akurat super wyszło, bo płytka bardzo dobra! ;)