Aktywne Wpisy
Itslilianka +93
Pamiętacie tą grę? Jezus ale to na tamte czasy było super! Fajne, kolorowe mapy, doskonała grywalność o tryb dla kilku graczy. Aż sobie kupię by złożyć hołd twórcom. Dodam że studio odpowiedzialne za produkcję jest dziś znane jako Epic Games #gry
Chlor2115 +112
1. Nie księżniczkuj - pamiętaj, że jak chcesz byc ksiezniczka to szukasz ksiecia - ktory w hierarchii ma takie same prawa i obowiazki co Ty - nie parobka ktory bedzie wszedzie za Toba latał. A jak chcesz służbę to zatrudnij sprzątaczke i uczciwie jej za to płać.
Oczywiscie jesli Ci to odpowiada, żeby wsadzic chlopca pod pantofel to później nie płacz, że poszedł do lepszej. Związek powinien się opierać na wzajemnym wsparciu i uzupełnianiu się, a nie jednostronnym wymaganiu jednoczesnie nie dajac od siebie nic.
2. Nie czekaj wiecznie na pierwszy krok - i o ile przyjelo sie za pierwszym razem to facet zagaduje (chociaz niekoniecznie sie z tym zgadzam) to nie każ mu cały czas wychodzić z inicjatywą i pierwszemu zagadywać, bo któregoś dnia się nie doczekasz aż zagada pierwszy bo będzie miał to w dupie.
3. Hehe te słynne pasje - żeby nie było, te punkty są w losowej kolejności a nie, żadnej hierarchi - no ale coz, kosmetyki to nie pasja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4. Okazuj zainteresowanie. Jak w punkcie drugim, jesli bedziesz chlopaczka olewac to on oleje Ciebie. Rozowe lubia stosowac rozne gierki, ale uwierz mi - faceci ich totalnie nie ogarniaja i Cie kopna za nie w dupe, no chyba ze jestescie w gimnazjum
5. Bądź zadbana - faceci zwracaja duza uwage na wyglad. I nie chodzi o tone makijazu i pomalowane paznokcie. Chodzi o to, zeby paznokcie nie byly obgryzione, zęby nie swiecily na zolto, wlosy nie byly tluste i zeby nie #!$%@? od Ciebie - wydaje sie niedorzeczne ale znalam takie dziewczyny.
6. badz rozmowna. to troche wpasowuje sie w pkt 2. i 4 - bo jak nie jestes rozmowna, facet moze odniesc wrazenie ze sie na darmo produkuje bo i tak masz go w dupie
7. Przestan zwracac uwage na wzrost - zwlaszcza jak sama do najszczuplejszych nie nalezysz. Tak samo jak my lubimy wysokich tak faceci lubia szczuple - z tym, ze my przewaznie mamy jakis wybor i mozemy schudnac pare kg. Faceci juz nie podrosna.
8. #logikarozowychpaskow - pewnie wiekszosc z Was nawet sobie nie zdaje sprawy, ze często zachowuje sie nielogicznie ale pilnujcie tego, bo jest to żenujące zachowanie.
9. Nie badz materialistka. Płać za siebie, a jak masz ochotę na jakas zachcianke to sobie na nią zapracuj. Chłopak to nie bankomat
9. Dużo się usmiechajcie - chyba, że macie niekorzystne uzębienie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jesteś "semi-trollem" więc wydaje mi się, że to nie jest jednak twoje
Komentarz usunięty przez autora
@I4mL0: nigdzie tak nie napisalam, dodajesz sobie
@stern24: czy jeżeli się praktycznie w ogóle nie maluje i nie posiadam pełnego zestawu szpachlowego, to znaczy, ze nie jestem prawdziwa kobieta? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W czym jest to gorsze od na przykład obserwacji przyrody? Gdyby to była moja rozrywka to byłoby
@Dabel: w niczym, chodzilo mi o to ze jest to dosc monotematyczne - oczywiscie Twoja sprawa jak sie bawisz ale nie neguj rozrywek normikow
Komentarz usunięty przez autora
@I4mL0: jak juz wspominasz o moich komentarzach to chociaz je przeczytaj moze co? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Dabel: niektórym do szczęścia nie sa potrzebne żadne używki...:) pamiętajmy i o tym.
@I4mL0: raczej mialem na mysli wyjasnienie tego "kosmetyki to nie pasja" :P
To nie jest pasja.
Pasje natomiast widzialem u jednej rozowej, z ktora kiedys bylem. Znala sklady kosmetykow, zeby wybierac te jak najbardziej naturalne, patrzyla na nie
Normictwo neguje moje rozrywki więc czemu ja mam nie negować