Aktywne Wpisy
Merck_1ae7 +207
Coś takiego odpisała mi osoba z którą chodziłem do liceum.
Lowca90 +214
Jeśli ktoś zastanawiał się jak wyglądają podłogi u ludzi bardzo bogatych (wykopowy programista 15k to przy nich biedak) to trzymam ją w rękach. Deska dębowa w klasie super select bez sęków i bieli. Szerokość 25 cm długość od 200 cm do 500 cm. Montuje teraz prawie 300 M2 w jednym z warszawskich apartamentów.
#remontujzwykopem #wykonczenia #budownictwo #budowadomu #nieruchomosci
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#remontujzwykopem #wykonczenia #budownictwo #budowadomu #nieruchomosci
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mam kilka pytań, czy jest tu ktoś kto pracuje w zawodzie i udzieliłby mi kilku informacji?
@brick: W sumie w obu, myślę o tym na przestrzeni kilku najbliższych lat, chciałam zapytać co się robi w wojsku, co się robi w policji , jakie są sekcje, jakie warunki trafienia do tych sekcji, jakie zarobki.
@Porucznik_Borewicz07: Tak tylko zastanawiam się jakie są warunki zakwalifikowania się do danej sekcji, jakie w ogóle są, co się w nich robi?
@I4mL0: znajoma w wieku 27 lat wlasnie jest w trakcie badan na zolnierza zawodowego.
@I4mL0: Chcesz się zatrudnić w wojsku lub policji i pytasz co tam się robi? Po co chcesz się tam zatrudnić?
jak jest w przypadku komisji lekarskich i takich spraw jak astma? teoretycznie mam astmę, ale nie jakąś poważną. Czasem mam wrażenie że to wina tego że nie mam kondycji i szybko łapię zadyszkę, nigdy powaznych ataków nie miałem. Owszem chrząkam, ale jeśli np. zacząłbym biegać teraz (biorąc pod uwagę że teraz kilometr robię w 4:40-4:50) to czy za dwa lata byłbym