Aktywne Wpisy
KingaM +176
kochamajfony +327
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
Osiągamy już chyba szczyt banki spekulacyjnej na rynku matrymonialnym. Obserwowałem dziś cała noc szczypiorkow z vifonami łazacych za rączkę z typiarami lekko 15kg+ nadwagi. Niedługo czara goryczy się przeleje i będziemy mieć potężna korektę na rynku.
Osiągamy już chyba szczyt banki spekulacyjnej na rynku matrymonialnym. Obserwowałem dziś cała noc szczypiorkow z vifonami łazacych za rączkę z typiarami lekko 15kg+ nadwagi. Niedługo czara goryczy się przeleje i będziemy mieć potężna korektę na rynku.
tak bez wrażenia. po prostu narysowane badziewie, które w żaden sposób nie przypomina człowieka, społeczności?
jak widzę człowieka któremu podoba się takie zdjęcie to od razu kojarzy mi się on z psem
wam też?
w ogóle to zdjęcie kojarzy mi się z psią mordą nie z człowiekiem. pozdrawiam
nie miesz wszystkich swoją miarą i opinia
już po pierwszym zdanie zrezygnowałem z czytania
jak można mierzyć miarą czy #!$%@?ć na skalę bycie hetero a jakieś #!$%@? rysunki kredką na jakiś obrazie 1D?
weź #!$%@? zmądrzej i usun te chińskie bajki z avatara.
jesteś tylko
mnie nie boli, że ty wyrażasz się w taki sposób jakimiś zdjęciami i rysunkami i to wiążesz z komunikacją z kimś kogo nie znasz
tylko mnie boli że mi tu wyjezdzasz od razu z byciem hetero srero co w ogóle jest wymyślone przez człowieka co nie jest materią i co jest tylko dodatkiem do naszej egzystencji..