Wpis z mikrobloga

@Czokolad: jak może podobać Ci się coś tak bez wyrazu

tak bez wrażenia. po prostu narysowane badziewie, które w żaden sposób nie przypomina człowieka, społeczności?

jak widzę człowieka któremu podoba się takie zdjęcie to od razu kojarzy mi się on z psem

wam też?

w ogóle to zdjęcie kojarzy mi się z psią mordą nie z człowiekiem. pozdrawiam
@walekrzepko: Wiecie dlaczego nie jesteście 100% hetero? Powód jest prosty - nie fapujecie do chińskich bajek. Po pierwsze rysunek zawsze implikuje perfekcje, wszystkie cechy atrakcyjności fizycznej są na rysunku idealne. I tak w chińskich bajkach nie ma problemów dermatologicznych, a wysoka jasność i kontrast pozwala uzyskać maksymalny efekt lśnienia skóry. Podobnie jest z jakością włosów, do której zapewne jako zubożałe osobniki hetero nie przywiązujecie szczególnej uwagi. Włosy są jedną z cech
@Arkatch: chyba w twojej głowie te emo idioto

nie miesz wszystkich swoją miarą i opinia

już po pierwszym zdanie zrezygnowałem z czytania

jak można mierzyć miarą czy #!$%@?ć na skalę bycie hetero a jakieś #!$%@? rysunki kredką na jakiś obrazie 1D?

weź #!$%@? zmądrzej i usun te chińskie bajki z avatara.

jesteś tylko

@Arkatch: i boli cię to, że wyrażam się w taki sposób??

mnie nie boli, że ty wyrażasz się w taki sposób jakimiś zdjęciami i rysunkami i to wiążesz z komunikacją z kimś kogo nie znasz

tylko mnie boli że mi tu wyjezdzasz od razu z byciem hetero srero co w ogóle jest wymyślone przez człowieka co nie jest materią i co jest tylko dodatkiem do naszej egzystencji..