Aktywne Wpisy

Aldehyd_Glutarowy +511
No tak, biedna kobieta. Oczywiście nikt nie bierze pod uwagę, że zostały udostępnione dane faceta i wypisane na niego historie których nikt nie jest w stanie weryfikować ani się przed nimi bronić. Na końcu zawsze pokrzywdzonymi są kobiety.
Co jeśli z życia faceta zrobiło się piekło? No co ty daj spokój! Jesteś facetem ! Musisz być silny !
#aferaanalna #logikarozowychpaskow
Co jeśli z życia faceta zrobiło się piekło? No co ty daj spokój! Jesteś facetem ! Musisz być silny !
#aferaanalna #logikarozowychpaskow

Lolenson1888 +729
Pamiętacie Danzela i jego hit lata 2004, Pump it up? Wiadomo, że pamiętacie.
Właśnie dzisiaj rocznik 2004 podchodzi do matury. xD
#wykop30plus #gimbynieznajo #heheszki
Właśnie dzisiaj rocznik 2004 podchodzi do matury. xD
#wykop30plus #gimbynieznajo #heheszki

#modameska #heheszki #logikarozowychpaskow
jak ma fajny charakter to czemu nie?
tak samo jakbys mial wybrac dziewczyne z polibudy albo normalna. Tej i tej nie znasz ale predzej postawisz drinka w barze tej drugiej.
No chyba ze Ty akurat jestes wyjatkiem
takie pierniczenie, że jak nosi takie buty to dziewczyny nie znajdzie. połowa dziewczyn nie patrzy na takie pierdoły. mój niebieski też cały czas chodził w DC, kupił
W tych wszystkich porządnych zawsze coś k... jest nie tak. A to obtarcia, a to rozklejki, a to k... zimno, a to zapocona gira ale mimo wszystko najbardziej zawsze mnie śmieszy że odcisk bo buty nowe. No ja kurde z tym nigdy problemu nie miałem. Bo noszę buty które są przede wszystkim wygodne i
@adableble: Lubię nietypowe z wyglądu dziewczyny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
najważniejsze to miec zajebiste ciało, buty to tam #!$%@?, możesz je zmienić w 10 minut ale rzeżby dobrej nie zrobisz xD