Wpis z mikrobloga

@PiesLat2230: zeby wiedziec jaki kto ma charakter to trzeba pierw sie poznac, miec kontakt. ubior, ogolnie aparycja jest takim "wabikiem" na plec przeciwna, a buty kolegi OPa nie sa zachecajace。
tak samo jakbys mial wybrac dziewczyne z polibudy albo normalna. Tej i tej nie znasz ale predzej postawisz drinka w barze tej drugiej.
No chyba ze Ty akurat jestes wyjatkiem
@kendoko: u nas na studiach (geografia) połowa nosiła takie buty. sama aktualnie mam na nogach trekkingi na lato north face. przewiewne - są, wygodne - są, gore-tex - jest. idealne na deszcz, słońce, jak trzeba podbiec na autobus albo siedzieć 8h w jednych butach.
takie pierniczenie, że jak nosi takie buty to dziewczyny nie znajdzie. połowa dziewczyn nie patrzy na takie pierdoły. mój niebieski też cały czas chodził w DC, kupił
@kendoko: Ale to najbardziej wygodne buty w jakich chodziłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W tych wszystkich porządnych zawsze coś k... jest nie tak. A to obtarcia, a to rozklejki, a to k... zimno, a to zapocona gira ale mimo wszystko najbardziej zawsze mnie śmieszy że odcisk bo buty nowe. No ja kurde z tym nigdy problemu nie miałem. Bo noszę buty które są przede wszystkim wygodne i
@kendoko: jezu #!$%@?, chodziłem w takich (co prawda zimą), chodziłem #!$%@? w klapkach, na boso (ale to w lesie xD), w trampkach z bazaru za 5 zł i wielu innych, z butów to zostały mi jeszcze glany i ten nazistowski szajs czy jak to sie nazywa xD
najważniejsze to miec zajebiste ciało, buty to tam #!$%@?, możesz je zmienić w 10 minut ale rzeżby dobrej nie zrobisz xD