Aktywne Wpisy
rodnekr +196
gniazdownik1016 +139
A propos ostatnich wydarzen co do zaostrzenia przepisow drogowych to mialem pewna rozkmine
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
Sporo jest negatywnych, bo ludziom się nie podoba jego zachowanie w danej sytuacji albo to jak traktuje niektóre osoby. Czasami nawet były tzw sugestie co powinien robić aby wrócił stary klimat, te sugestie były dobre i stworzone przez ludzi którzy go oglądają od dłuższego czasu.
Nie potrafię właśnie ogarnąć tego iż na Wykopie ma dużo wskazówek, widzi co się nie podoba ludziom a mimo tego on nie zmienia swojego zachowanie a wręcz przeciwnie ze streama na kolejny stream pogrąża on siebie bardziej
Rozumiem oczywiście że ciężko jest się czasami zmienić ale chyba powinien on chociaż w mały stopniu skorygować swoje zachowanie.
Obecnie to przypomina jakby był w ruchomym piasku, zamiast się wyczilować i uspokoić to ten k---a wierci się jeszcze bardziej i tworzy większy chaos
#danielmagical