Aktywne Wpisy
NightWing +153
Ale mnie barberka urządziła :(. Kark zjechany na maksa, przez brak umiejętności obsługi trymera. Pani Ania zwaliła to na moją skórę i że tak często u innych klientów się zdarza. Po czym skasowała mnie za wizytę. W domu jak zobaczyłem te ślady to przecież to wygląda jakby mnie ktoś nożem zaatakował. Szefowa powiedziała, że do godziny ślady zejdą xd. Poprosiłem o zwrot kasy to sobie kupię chociaż octenisept.
#!$%@? nigdy więcej barberów.
#!$%@? nigdy więcej barberów.
Programista500plus +234
https://www.facebook.com/hubert.korczak/videos/vb.100002788012740/928092950626963/?type=2&theater
Ogólnie trafiłem na ten profil przypadkiem, bo ktoś inny na tablicy coś polubił ale zmierzając do sedna - Typek wstawia swoje jedno z podobnych innych filmików w internecie, gdzie ktoś niepoprawnie wykonuje ćwiczenie i go wyśmiewa. Jeszcze lepsze są komentarze jego "znajomych" też prześmiewczych i moje pytanie brzmi - serio? Czy takich ludzi charakteryzuje próżność i ignorancja i egoizm? #!$%@?, to są ludzie, którzy oceniają innych po wyglądzie, po tym ile masz pieniędzy. Później komentarze w stylu "że to ciota" czy zjechał gościa za to że do niego podszedł.
Gardzę takimi ludźmi, i domyślam się że to taki przykładowy samiec alfa - gbur, zapatrzony w siebie, próżniak wywyższający się względem innych tylko dlatego, że wygląda lepiej albo jest ustawiony już na starcie dzięki rodzicom zachowując się tak jakby on do tego doszedł.
Za przerzuty i raka nie odpowiadam. Możecie myśleć, że mnie coś boli, ale zauważyłem że dużo ludzi którzy tak wyglądają, lub którzy mają w miejscu pracy wpisane "model/modelka" są zazwyczaj takimi prostakami, mimo iż sami uważają się za elitę.
#rakcontent #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow trochę #karynix patrząc na komentarze i polubienia i w sumie on #wygryw z oczywistych powodów ( ͡º ͜ʖ͡º) (choć z tym też mógłbym się sprzeczać)
LOL, a co innego może charakteryzować ludzi, którzy skupiają się przede wszystkim na swoim wyglądzie, siłka, biceps, klata, tyłeczek (bo kobiet na silowniach oczywiście też to tyczy).
Myślisz, że po siłowni rozwijają się intelektualnie, czytają książki o filozofii, skupiają się na empatii i innych ludziach? Proszę Cię.