Wpis z mikrobloga

Stwierdziłem, ze mam za dużo pieniędzy. Wykupiony już #netflix i #showmax, do pełni szczęścia brakuje tylko #hbogo. Kupiłem sobie w play - 25zl, nie zbiednieje przecież. Aktywowałem i z radością wszedłem do AppStore na moim #apple tv. I wiecie co? NIE MA #!$%@?. Nie ma aplikacji HBO GO w polskim AppStore. #!$%@? MINECRAFT JEST, A HBO GO NIE MA. Przelogowalem się na moje amerykańskie konto - jest. Ściągnąłem, włączyłem i oczom moim ukazało się to, co widzicie poniżej. Przecież to jest #!$%@? śmieszne - na ajfony czy ajpady jest, a na Apple TV, które służy do oglądania filmów nie ma. No #!$%@? ich. Idę zrezygnować z usługi.
Pobierz rolfik_r1 - Stwierdziłem, ze mam za dużo pieniędzy. Wykupiony już #netflix i #showmax...
źródło: comment_ld73dkpSvZLltqUOvh29VqLsUhPhmDuK.jpg
  • 8
@rolfik_r1: Możesz przecież przez AirPlay odtwarzać. Ogólnie europejskie HBO (bo w całej Europie mają te same aplikacje) jest mocno opóźnione, aplikacji na Android TV też nie ma (tak samo trzeba odtwarzać przez Google Cast), chociaż tam to jeszcze da się też ręcznie wgrać plik z aplikacją dla zwykłego Androida, ale są problemy z obsługą jej, trzeba z myszki lub jakiegoś gamepada korzystać. W USA za to mają aplikacje i dla Apple